Šíp.deník.cz

Takhle se chová dáma?! Sexbomba při „VĚTRÁNÍ“ rozkroku ukázala…

15 fotografií 15
18+
Je slavná, krásná a má problém...
Je slavná, krásná a má problém...
Zdroj: Profimedia
Victorii Silvstedtovou sledovali fotografové v St. Tropez. A vyplatilo se! Nestárnoucí modelka totiž potřebovala nahnat trochu vzduchu pod sukni... ... a takhle její větrání dopadlo! Sexbomba ze Švédska ukázala všem barvu svého spodního prádla.
Sdílej článek:

Horké letní počasí s sebou přináší i nepříjemné pocení v intimních partiích. Ovšem větrání na veřejnosti se nevyplácí!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Poslední měsíc tráví na jihu Francie sexbomba Victoria Silvstedtová (41), která to ze Švédska dotáhla ke světovému modelingu a dokonce několikrát do slavného pánského magazínu Playboy.

Dnes už je v modelkovském důchodu, a tak není divu, že si užívá volno na celebritám zaslíbeném jihu Francie. Paparazzi čmuchalové krásku holdující plastikám s poprsím číslo čtyři tento týden nachytali, jak si člunem zajela z jachty na pobřeží do restaurace. Na sobě měla slušivé žluté šaty a vypadala jako vždy nádherně. Jenže to trochu nevychytala s jejich délkou. Její krajkovaný model měl totiž sukni až na zem, a to vzhledem k třicetistupňovým vedrům, které aktuálně v St. Tropez panují, nešlo vydržet.

Na člunu si proto Silvstedtová sukénku nadzvedla, aby trochu vyvětrala zpocené zákoutí. Když si ovšem uvědomila, že tím zároveň světu ukazuje své spodní prádlo, bylo už pozdě…

Paradoxně kalhotky ukázala během své francouzské dovolené už podruhé! Před měsícem si s jejími tentokrát kratšími šatičkami pohrál vítr a Victoria pro změnu ukázala zadeček. Na druhou stranu to v jejím případě není nic, co by svět ještě neviděl. Když si s ní před lety „pohrál" zakladatel Playboye Hugh Hefner (90), ukázala úplně všechno…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů