Šíp.deník.cz

Takhle to být nemělo! Nahá Verešová neuhlídala rozkrok!

4 fotografií 4
18+
Andrea prostě umí zaujmout, i když kolem vysedávají i jiné nahé krásky.
Andrea prostě umí zaujmout, i když kolem vysedávají i jiné nahé krásky.
Zdroj: Hüppe
Andrea otevírá sprchu jako žádná jiná. Dobrovolníci na mytí zad by se asi v případě Verešové hledali snadno. Andrea je někdy tak moc sexy, až dočista zapemene i na mýdlo. Teď je jasné, kde najde Richard Krajčo inspiraci při skládaní další písně kombinující vodu a lásku.
Sdílej článek:

Modelka Andrea Verešová asi ani sama netuší, jak moc toho předvedla při focení nového kalendáře pro výrobce designových koupelen. Nahá Andrea si na jedné fotce nezakryla ty nejintimnější partie!

Andrea si zakázku, při které vůbec nemusela přemýšlet, co si vzít na sebe, užila. „Focení bylo pro mě velkou výzvou  a zároveň i zajímavou zkušeností," rozplývala se modelka se vzděláním právničky, která vždy pečlivě dohlíží, aby její zveřejněné snímky byly decentní a působily umělecky.

Jenže tentokrát omylem nafotila víc, než sama chtěla! Při detailním pohledu na fotografie, které mají prezentovat luxusní koupelny, se může zdát, že Andrea zároveň propaguje holicí strojky na intimní partie. Ukázala je totiž celé; tak, jak si je při večerech plných vášně užívá i její manžel.

„ Nafotit 13 originálních fotek pod vodou, bez změny světla, make upu nebo oblečení, tak aby byly pořád zajímavé, různorodé a přitom  decentní i rafinované byla velice lákavá, ale opravdu těžká zkouška. Naštěstí se to povedlo a s výsledkem jsem moc spokojená," říká k focení Andrea a my s ní souhlasíme. Výsledek se opravdu moc povedl.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů