Šíp.deník.cz

Těmto slavným mužům VĚRNOST NIC NEŘÍKÁ: Kdo svou chloubu neudržel v trenkách?

I v českém showbyznysu se najdou muži, kteří sice mají milující partnerky, ale rádi mají i jinou dámskou společnost. Už hodněkrát se stalo, že taková nevěra vyšla dost hloupým způsobem najevo a vztah se rozpadl. Kdo patří mezi slavné pány, kteří neuměli udržet libido, kde měli?

1 / 14
Slavní nevěrníci za hříchy pořádně zaplatili.

Novopečený čtyřnásobný tatínek Miroslav Etzler teď seká latinu, ale v minulosti tomu tak nebylo.

Slavní nevěrníci za hříchy pořádně zaplatili.Zdroj: Profimedia.cz

Když žil ve vztahu se sexy herečkou Vilmou Cibulkovou, nikdo netušil, že pošilhává po jiných. Až nakonec neodolal mladé kolegyni Radce Pavlovčinové. Nechal se nachytat fotografy, jak se vášnivě líbají a vodí za ruce. Románek ale nevydržel moc dlouho a Etzler musel odejít z domu. Vilma už ho nemohla ani cítit.

Zpěvák Matěj Homola se také dobře vybarvil. Zatímco jeho bývalá partnerka Dara Rolins plánovala další dítě, on se "tahal" s jinou.

Slavní nevěrníci za hříchy pořádně zaplatili.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvačce zlomilo srdce, že táta jejich dcery se nechal nachytat fotografy s milenkou, jak si v autě užívají. Přitom ona sama se už těšila na druhé miminko. Z plánovaní početí rázem sešlo, zpěvačka se složila ihned vyhnala Matěje ze společného domu. Až teď mu konečně zase přišla na jméno.

Zpěvák Petr Kolář je rockerem srdcem, tak i povahou.

Slavní nevěrníci za hříchy pořádně zaplatili.Zdroj: Profimedia.cz

S manželkou měl dvě děti, ale zachtělo se mu dobrodružství a nějakého toho "mladého masíčka". V divadle, kde hrál v muzikálech, se mu zalíbila sličná brigádnice, se kterou si užíval v autě na poli. Jenže se taktéž jako páni před tím nechal nachytat paparazzi. Byl z toho rozvod a z milenky se nakonec stala partnerka.

Snad nejslavnější nevěrník je momentálně určitě Felix Slováček, který se s milenkou začal ukazovat i na veřejnosti.

Felix Slováček Zdroj: archiv

Dlouhé roky to vypadalo, že má Felix s manželkou Dádou Patrasovou spokojený vztah. Ale už i vrabci na střeše si cvrlikali, že je hudebník na mladší, což sám pak potvrdil. Opět fotografové vyšťourali Felixovu milenku Lucii Gelemovou, jak jí vzal na tenisový turnaj. Od té doby je s manželkou na kordy, ale rozvod ani jeden nepotvrdil.

Herec Martin Písařík vypadá tak nevinně, že by nikdo neřekl, jak může být podlý.

Martin PísaříkZdroj: Facebook.com

Když jeho partnerka byla pár dní po porodu, tak se herec oslav ujmul po svém. Místo toho, aby novopečené mamince doma pomáhal, opíjel se po barech. Na jedné akci s vip hosty se dokonce opil tak, že před fotografy si užíval milostných hrátech s místní barmankou. Byl z toho obrovský skandál, ale nakonec se Martinovi zázračně podařilo vztah zachránit a teď už má syny dva.

Táta Jakuba Prachař David žil dlouhé roky ve spokojeném manželství po boku kolegyně Dany Batulkové.

David PrachařZdroj: Šíp

I když jim to s herečkou klapalo a měli dvě krásné děti, zamiloval se do kolegyně Lindy Rybové a přestal přemýšlet. Dlouho manželcce lhal, až jeho románek praskl a byl rozchod. Ale Linda pak byla na koni. Nakonec se z milenky stala manželkou a porodila Davidovi další tři děti.

Více drbů se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů