Šíp.deník.cz

Tenhle Australan se stal ve 23 letech NEJMLADŠÍM DĚDEČKEM SVĚTA!

Mladík Tommy Connolly měl všechno: práci na částečný úvazek, přátele, navštěvoval University of the Sunshine v australském Queenslandu. Co mohl on a lidé, co ho znají, soudit, měl se skvěle, třebaže nijak výjimečně. Jenže pak mu na Facebooku přišla zpráva, která změnila celý jeho život…  

1 / 26
Tommy je nakonec nadšený z toho, jak se věci vyvinuly.

Tommy je nakonec nadšený z toho, jak se věci vyvinuly.Zdroj: facebook

Byl to adrenalinový závislák

Zdroj: facebook

Tommy se na škole aktivně věnoval atletice, cítil, že běhání a skákání by mohlo být pro jeho budoucnost to pravé. Rád se účastnil všemožných závodů, i těch, které s těmi školními neměly nic společného. Jeho snem bylo dostat se do národního atletického týmu a zúčastnit se alespoň národního mistrovství. Aby se dostal do skvělé kondice, nebránil se ani různým adrenalinovým výzvám, pro které člověk nemusí jít v Austrálii příliš daleko.

Plány do budoucna

Zdroj: facebook

Kromě sportovních cílů Tommy toužil uspět i na poli podnikání. Chtěl si jednoho dne založit firmu, což je také důvod, proč se rozhodl studovat obchod. Největším snem pro něj bylo najít propojení mezi byznysem a milovanou atletikou, aby spojil vše, co má rád. Jenže pak zjistil, že má rodinu, na kterou by měl dávat pozor.

Touha cestovat

Zdroj: facebook

Tommy stejně jako většina mladých chtěl také poznat svět. Když objel nejzajímavější místa v rodné Austrálii, vydal se s přáteli do Ameriky. To v něm jen probudilo touhu navštívit i další země. Přál si toho zažit co nejvíc, dokud je mladý. Dítě, na které přišel, ale všechno tyto sny změnilo.

Tommyho lepší polovička

Zdroj: facebook

Jeho parterkou byla už osm let Olivia Taura, se kterou Tommyho pojí láska ke sportu. Než se dali dohromady, osm let se jen přátelili. Jenže nemyslete, že je to babička. Z toho, že chodí s tátou a dědečkem, byla zatraceně šokovaná a překvapená…

Vzdálení příbuzní

Zdroj: facebook

Když byl Tommy malý kluk, trávil hodně času se svou sestřenkou Kiarnou, které je momentálně 17 let. Ti dva byli ze stejného těsta, trávili spolu všechen čas. Jenže pak se Kiarna s rodiči odstěhovala do Southportu. S bratrancem se neviděla 10 dlouhých let. A když se po čase potkali, měla pro Tommyho několik nečekaných novinek.

Kopanec od života

Zdroj: facebook

Tommy se dozvěděl, že rodiče nebyli schopni se o Kiaru postarat, skončila na ulici. Aby vůbec přežila, musela krást, útěchu hledala v drogách. Ani se pořádně nenaučila číst, ve škole byla naposledy v roce 2011, takže nikoho nejspíš nepřekvapí, že přítel, kterého si našla, momentálně sedí ve vězení. Poté, co tohle vše Tommy uslyšel, uvědomil si, že sestřenka nemá nikoho, kdo by jí pomohl. Ale on to celé hodlal změnit.

Vítej doma

Zdroj: facebook

Kiarna se o jeho pomoc ani nemusela prosit. Byla pro něj rodina, milovaná rodina. A Tommy věděl, že jí proto musí podat pomocnou ruku. Jak přiznal, cítil se hodně špatně, že jeho oblíbená sestřenka musela tak moc trpět, zatímco on si v poklidu užíval života… Rozhodl se proto pozvat ji k sobě, ačkoli si moc dobře uvědomoval, že Kiarna potřebuje mnohem víc než jen střechu nad hlavou. Učinil krok, který jejich životy propojil způsobem, jaký si do té doby asi ani neuměli představit.

Tommy vše vyřešil

Zdroj: facebook

Vzhledem k pokrevní spřízněnosti se Tommy rozhodl převzít za Kiarnu plnou zodpovědnost, stal se jejím pěstounem, z pouhého bratrance byl najednou milujícím nevlastním otcem. Musel se kvůli tomu rozloučit s bezstarostným životem studenta, náhle zodpovídal nejen za sebe. Ale obstál! Kiarna znovu chodí do školy, zlepšila se ve čtení i psaní, život konečně prožívala bez strachu a zbytečných dramat. Pak se to ale stalo… Život Tommyho a Kiarny se znovu změnil o 180 stupňů.

Pekáč v troubě

Zdroj: facebook

Přišel den, kdy se Kiarna přiznala Tommymu, že je se svým zavřeným přítelem těhotná. Myslela původně, že kvůli životu na ulici potratila, ale naštěstí se ukázalo, že se pletla… S oporou v novém otci/bratranci se totiž nemusela bát, že by se o dítě nepostarala. Buď jak buď, z Tommyho se díky tomu stal v pouhých 23 letech dědeček!

Pyšný děda

Zdroj: facebook

Několik týdnů poté, co se konečně uzavřel adopční proces, přivedla Kiarna na svět zdravého chlapce, který dostal jméno Kaydan. Tommy byl přímo u porodu, jako správný rodič vše natáčel a dojímal. I přes to, že se stal dědečkem, ačkoli sám nemá vlastní děti. S rostoucí rodinou ale přišly drastické problémy.

Dřít až do padnutí!

Zdroj: facebook

Tommy zůstal na škole, dokonce začal ještě víc pracovat, aby Kiarně a dítěti mohl poskytnou vše, co potřebují. Jak se s tím vším vypořádala jeho přítelkyně? Překvapivě skvěle! Nejenže s ním zůstala, pomáhá i s výchovou malého Kaydana, kterého hlídá, když je potřeba. Spolu s Tommyho bratrem založila internetovou sbírkou na Tommyho podporu. Tajně, protože hrdý Tommy by se jim to pokoušel rozmluvit. Požadovaných 50 tisíc dolarů na pomoc, než dodělá školu, se vybralo za pár dní.

Žehnám ti, vnoučku

Zdroj: facebook

Od té doby utekly už tři roky. A Tommy prý ani neumí popsat, jak je šťastný, že se něco takového stalo. Na Facebooku přiznal, že jejich Kaydan je to nejlepší antidepresivum na světě, takové, které se nedá zaplatit žádnými penězi. Mimo jiné rád Kaydan přezdívá „nejšťastnější kluk v Queenslandu. A přestože je zatím Kaydanova budoucnost daleko, hodlá Tommy udělat vše proto, aby z něj jednou mohl „být šampion v čemkoli si zamane.“

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů