Šíp.deník.cz

Tereza Brodská: Stará se o nemocnou matku a tetu!

Tereza Brodská má hodně smutné období.
Tereza Brodská má hodně smutné období.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Herečka Tereza Brodská (42) má oči pro pláč! Místo toho, aby si užívala letních radovánek, má obavy ozdraví své maminky Jany Brejchové (70). Navíc se ktomu přidalo další trápení. Její teta Blanka leží vnemocnici ahvězda seriálové Ulice se oni musí starat!

Mezi kolegy Brodské se mluví otom, že její maminka trpí roztroušenou sklerózou. „Tereza velmi často chodí za maminkou vypomáhat jí, není na tom vůbec dobře. Uzavřela se totiž do vlastního světa aprakticky vůbec nevychází zdomu. Tereza je ztoho hodně špatná,“ popsal Šípu trápení Brodské jeden zjejích hereckých kolegů.

Sama Brodská stav své maminky odmítla komentovat. „Nebudu osvém soukromí, ani soukromí maminky, mluvit. Je to velmi citlivá záležitost, nezlobte se,“ řekla Brodská, která se ještě před časem těšila, jak si užije prázdniny se svým synem Samuelem.

Jana Brejchová

Teď jí život hodil další klacek pod nohy, protože sestra její matky Blanka leží několik týdnů vnemocnici.

#nahled|https://g.denik.cz/56/cd/snmt2_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/cd/snmt2.jpg|Tereza Brodská se synem v době, kdy neměla tolik starostí.#

„Ano, tetu navštěvuji, je to moje povinnost. Někdy se prostě vživotě objeví špatné období, které je vyčerpávající, ale ipřesto člověk musí věřit, že zase bude dobře,“ dodala smutným hlasem herečka, která má sama zdravotní problémy. Před časem podstoupila operaci zad akvůli práci nedodržuje lékařem doporučené rehabilitace.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů