Šíp.deník.cz

Tina Turner PO SMRTI svého syna: Vím, proč SPÁCHAL SEBEVRAŽDU!

 Syn Tiny Turner byl na začátku července letošního roku nalezen mrtvý. Devětapadesátiletý Craig Turner podle všech informací spáchal sebevraždu. Zpěvačka se se synovou smrtí vyrovnávala dlouhé měsíce a odmítala uvěřit, že je její nejstarší navždy pryč. Teď poprvé od jeho smrti se Tina rozhodla promluvit a podělit se o své pocity, myšlenky a teorie, proč se její syn zabil. 

1 / 15
Tina Turner

Tina Turner je jedna z největších zpěvaček naší doby. Debutovala albem Tina Turns the Country On!, vydaném v roce 1974. Ačkoliv se hudbě nevěnuje tolik, jako dřív, a koncerty nedělá, stále patří ke světové špičce a její hity jako Addicted to love nebo What's Love Got To Do With It hrají rádia každou chvíli. Výběr největších pecek si můžete poslechnout na albu Tina Turner - Simply the best.

O její rodině jsme toho v posledních letech mnoho neslyšeli. Tina sestoupila z hudebního pódia a věnuje se svým nejbližším. Když se objevila zpráva, že její syn Craig byl nalezen na začátku července mrtvý, otřáslo to jejím světem. Se synem měla velice blízký vztah a jeho smrt ji zasáhla tak mocně, že bojovala s nutkáním ukončit svůj vlastní život.

Trýznivá minulost

Tina TurnerZdroj: winto

Craig se zpěvačce narodil, když jí bylo pouhých 18 let. Otcem byl tehdejší přítel Raymond Hill. Ike Turner, za kterého se Tina v roce 1962 provdala, syna Craiga adoptoval jako vlastního.

Craig byl podle zpěvačky velice emocionální chlapec. V rozhovoru pro Oprah v roce 2005 přiznala, že jí byl syn obrovskou oporou, když ji Ike fyzicky trýznil.

Craig jí byl emocionální podporou

Tina TurnerZdroj: Šíp

,,Craig se mě vždycky snažil rozveselit, když mi bylo nejhůř, byl tu pro mě" řekla zpěvačka. ,,Pamatuju si jeden moment, kdy se se mnou Ike hádal a Craig zaklepal na dveře a zeptal se, jestli jsem v pořádku. V ten okamžik mi hlavou proběhlo 'Bože, jen mě nemlať, nechci, aby to děti slyšely…"

I přes synovu podporu zvažovala Tina Turner ve svém manželstvím s Ikem sebevraždu. S Turnerem se rozvedla v roce 1978, kdy Craig docházel na střední školu. 

Příčina smrti

Tina Turner synZdroj: winto

Během Craigovi smrti se Tina Turner účastnila módní přehlídky Giorgia Armaniho v Paříži. O synově smrti se dozvěděla až později a urychleně se vrátila do Spojených států. Této hrůzné zprávě nemohla uvěřit.

Podle úřadu v Los Angeles spáchal Craig sebevraždu, zprávu potvrdila pitva. Nalezen byl ve svém domě kolem poledne. Příčinou smrti bylo zastřelení.

Nejsmutnější okamžik každé matky

Tina TurnerZdroj: winto

Tina Turner se poprvé od smrti svého syna rozhodla promluvit o tom, jak přijala zprávu, jak nerozuměla tomu, proč spáchal sebevraždu, když si zrovna našel novou přítelkyni a dosáhl kariérního postupu.

,,Tohle je nejsmutnější okamžik každé matky," řekla Tina televizní stanici BBC. ,,Stále nechápu, co ho donutilo spáchat sebevraždu, protože předtím mi říkal, že nikdy nepoznal ženu, ke které by měl tak silné city, jako ke své nové přítelkyni."

Důvod sebevraždy

Tina TurnerZdroj: winto

,,O svých narozeninách v srpnu mě s ní chtěl seznámit. Zařídil si podle svého byt, který jsem mu před lety koupila. Našel si novou práci v prominentní realitní společnosti v Kalifornii, z čehož měl ohromnou radost."

,,Nechápu, co ho stáhlo dolů…jen mě napadá, že to má možná co společného se samotou, kterou cítil. Myslím, že to mohlo být tím, že byl sám. Ale měl přítelkyni. Proč jí nezavolal, když se cítil na dně?"

Poslední sbohem

Tina TurnerZdroj: winto

,,Byl to introvert," pokračuje Tina, ,,velmi stydlivý, uzavřený člověk, neuvědomila jsem si, že by trpěl, ačkoliv teď, když si přehrávám naše poslední konverzace, jsem si něčeho všimla. Naše rozhovory se najednou změnily, ale to jsem si uvědomila až po jeho sebevraždě."

Pohřeb se uskutečnil 19. července. Tina synův popel rozprášila do Tichého ocánu. Na svém Twitteru napsala dojemnou zprávu:
,,Ve čtvrtek 19. července 2018 jsem řekla poslední sbohem svému synovi, Craigu Raymondovi Turnerovi, když jsem v obklopení rodiny a přátel rozprášila jeho popel z pobřeží Kalifornie. Bylo mu 59, když tragicky zemřel, pro mě bude ale navždy moje dítě."

Co nového u nás?

Zdroj: Petr Král
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů