Šíp.deník.cz

To bude Dáda Patrasová koukat! Z dcery Aničky se stala SEXY TRAKTORISTKA!

Krásná zpěvačka Anička Slováčková vždycky milovala showbyznys. Přeci jen díky slavným rodičům Dádě Patrasové a Felixi Slováčková ve světlech reflektorů žila už od útlého dětství a byla nade vše jasné, že půjde v šlépějích táty a mámy. Jenže teď se stalo něco, co sympatickou blondýnku donutilo změnit profesi!

1 / 21
Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.

Dcera Dády Patrasové Anička Slováčková je opravdu nespoutaný živel, který je pro každou zábavu.

Anička SlováčkováZdroj: Profimedia.cz

Usměvavá zpěvačka Anička Slováčková je holka mnoha tváří. Nejenže si teď zamilovala i herectví, hraje v dětských muzikálech, řeší problémy s rodiči, ale do toho má obrovskou odvahu a postavila se nové výzvě.

Nezdá se, ale v duši je to pořádná punkerka, která se opravdu ničeho nebojí.

Anička SlováčkováZdroj: Profimedia.cz

Možná od pohledu může vypadat jako křehká panenka, která má ráda své pohodlíčko a do ničeho se moc nehrne. Ale to se nenechte mýlit prvním dojmem. V té holce totiž dříme odvaha, pokora a cílevědomost.

Anička občas klame tělem, že je to něžná blondýnka, kterou byste měli na rukou nosit. Jenže pravda je někde daleko jinde.

Anička už je zase sama.Zdroj: Profimedia.cz

Když Šíp Aničku oslovil, jestli by byla dalším hostem v rubrice „Poznej celebrity jinak“, neváhala ani vteřinu. A to ještě vůbec netušila, do čeho jde. Ještě jsme pro ni neměli žádný úkol, ale ona ukázala odvahu, že se ničeho nebojí.

Maminka Dáda Patrasová musela asi po dnešku koukat, jaká je její dcera doopravdy - prostě svá.

Dcera Dády Patrasové nemá moc hezké vzpomínky na dětství.Zdroj: Profimedia.cz

„Já jdu do věcí občas po hlavě a hlavně jsem pro každou srandu,“ řekla nám sympatická dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka. Pak jsme jí dali vědět, že by si vyzkoušela řízení traktoru. Trochu jsme se báli, že z toho nakonec couvne, ale nic takové se nedělo.

K traktoru si hned udělala vztah a ukázkově ho nejen řídila, ale také u něj pózovala.

Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.Zdroj: archiv Šípu

Včera ráno se Šíp s Aničkou vypravil na Farmu Zadní Kopanina, kde majitel Luboš Hrabánek vzal podrobnou instruktáž pod svá křídla. Nejdřív oblékl hvězdu seriálu Ordinace v Růžové zahradě do fešných montérkách, aby měla pořádný pracovní oděv.

Jak se vám líbí nová Anička jako sexy traktoristka? 

Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.Zdroj: archiv Šípu

Nakonec se vyjelo na nedalekou louku, bohužel na poli zrovna nebylo co k dělání. A tam Anička měla prostor předvést, jestli i jako holka dokáže řídit tak těžký stroj. „Mám občas problémy i se řízením auta, manuál mi moc nejde,“ hlásila zpěvačka předem.

Ale za volantem jí to sakra slušelo. To se mužům musí líbit, taková fešná holka řídí takové obrovské vozidlo.

Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.Zdroj: archiv Šípu

Měla ale to štěstí, že starý Zetor nebyl zrovna k dispozici, a tak dostala opravdu nadupanou mašinu, která je nejen automat, ale má tam i klimatizaci a rádio. Ale i tak se ze začátku Anna bála, aby náhodou něco nezpůsobila.

Byla důslednou řidičkou, která se ale nebála pořádně sešlápnout plyn.

Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.Zdroj: archiv Šípu

Naštěstí na té louce nebylo co přejet, takže se Anička mohla plně rozjet, dupnout na plyn, akorát natáčení bylo trochu jako v Kobře 11, trochu akční, když jsme vláli vedle traktoru a udržet se byla pořádná dřina.

Ale stálo to rozhodně za to. I majitel farmy jí chválil. Anička za odměnu dostala čerstvé kravské i kozí mléko a byla spokojená. Jestli jste také milovníkem zvířat, nebo rádi ochutnáte něco z biofarmy čerstvé maso, tak tam zajeďte. Každou středu od 14-19 si můžete nakoupit a ještě si udělat exkurzi kolem zvířátek.

Anička Slováčková oblékla montérky a vyjela s traktorem na louku.Zdroj: archiv Šípu

Nakonec by zajisté Anička řidičský průkaz na traktor dostala, šlo jí to tak samo, že už na farmě o ní byl velký zájem na brigádu. „Jednou bych taky chtěla mít statek a domácí zvířata. Vím, že je to velká starost, ale já zvířátka miluji a klidně bych tu pomáhala, kdybych měla chvíli času,“ uzavřela vyprávění nová sexy traktorista. Ta tím musela překvapit i vlastní maminku, do čeho všeho je schopná jít.

Více takových celebrit, které mají pokoru, mají vždy úsměv na rtech, i když se jim třeba nedaří. Bohužel je Anička jedna z mála výjimek,která si ze sebe dokáže udělat srandu a nebojí se to ukázat…

Anička Slováčková se ráda fotí.Zdroj: Instagram

Chcete se toho o Aničce dozvědět více? Podívejte na rozhovor, který s ní natočil Šíp:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů