Šíp.deník.cz

To byla show! Prsatá zpěvačka ukázala NEOHOLENÝ ROZKROK!

16 fotografií 16
18+
Tak ta se toho vážně nebála!
Tak ta se toho vážně nebála!
Zdroj: Koláž Šíp
Charli XCX předvedla v Las Vegas strhující koncert... Řeč ovšem nebude o zpěvu, ale o jejím outfitu! Britka provokovala kraťoučkou sukýnkou... ... zpod které jí vykukovaly kalhotky!
Sdílej článek:

Tak tohle rozhodně nebyla náhoda, ale jasný a dlouho plánovaný záměr. Sexy zpěvačka svůj koncert přeměnila v erotickou show!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Vypadá to, jako by se inspirovala u samotné královny provokace Miley Cyrusové. Americká zpěvačka na koncertech oplzlými gesty rozhodně nešetří…

Tentokrát předvedla svou ženskost britská umělkyně, která si nechá říkat Charli XCX. Vnadná brunetka koncertovala v centru Las Vegas a přítomní fanoušci byli jako u vytržení. Především těm, co se tlačili v prvních řadách, se naskytl luxusní výhled.

Vnadná Charli XCX na pódiu poskakovala jen v podprsence a vražedně krátké minisukni! Tahle červená kombinace skutečně musela dráždit přítomné pány jako stejná barva býky v koridě!

Velmi odvážný pohled se naskytl na její prsa číslo tři a potěšeni museli být i dolňáci. Mladé zpěvačce zpod natřásávající se sukénky neustále vykukoval zadeček a dokonce i rozkrok! Charli XCX sice nebyla až tak šílená a nechala si alespoň růžové kalhotky, ty se jí ale poctivě „zařízly" do oněch míst.

Ostatně podívejte se sami, co všechno tahle divoška ve Vegas předvedla.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů