Šíp.deník.cz

To je PECKA: Štěpán Šafránek a Píšťalka budou po letech opět SPOLU!

15 fotografií 15
Pavel Kříž a Eva Vejmělková
Pavel Kříž a Eva Vejmělková
Zdroj: Muzzikanti
Pavel Kříž a Eva Vejmělková se po letech sešli před kamerou. Pavel Kříž a Eva Vejmělková se po letech sešli před kamerou. Pavel Kříž a Eva Vejmělková se po letech sešli před kamerou. Pavel Kříž a Eva Vejmělková se po letech sešli před kamerou.
Sdílej článek:

Snad nejkrásnější dvojice z legendární série Básníků se opět dala dohromady. Tentokrát si ale Píšťalka zřejmě žádnou básničku nevyslechne. 

Doktor Šafránek a krásná Píšťalka jsou sice o několik desítek let starší, ale stále jim to spolu neskutečně sluší.

Herec mnoha tváří Pavel Kříž (55) se po roli Hitlera převtělil do postavy stárnoucího rockera a Eva Vejmělková (47) si po řadě let střihla v hudebním filmu Muzzikanti roli psycholožky, tedy něco, v čem je v každodenním životě jako doma, poněvadž už řadu let má veleúspěšnou psychologickou praxi.

Na place to mezi starými dobrými známými docela jiskřilo, nechyběla romantická projížďka na motorce, ale pozor, pod přísným dohledem režiséra filmu Dušana Rapoše, který je partnerem Evy v reálném životě.

To, že se ve filmu objeví právě i legendární kráska, ale nebylo vůbec jisté. "Získat Evu pro náš film byl docela oříšek, sama po herecké kariéře už netouží, ale když si přečetla scénář a zjistila, že se ve filmu potká s Pavlem Křížem, nakonec souhlasila a já si toho nesmírně vážím," doplnil očividně spokojený autor scénáře filmu Muzzikanti Petr Šiška.

Ten si do prvního celovečerního filmu z těšínského Slezska vysnil i další velké hvězdy jako Jaromíra Nohavicu, Maroše Kramára, Martina Dejdara, Sáru Sandevu, Norberta Lichého, Michalinu Olszańskou, Jakuba Koháka, Petera Cmorika, Leoše Mareše, Patrika Hezuckého, Markétu Konvičkovou a mnoho dalších a jak se zdá zatím se mu jeho sen daří plnit na sto procent.

Netrpělivě očekávané album písní z filmu Muzzikanti ohlašuje vydání na listopad, ale první singl v podání dvojice Nohavica - Cmorik se objeví ještě o měsíc dříve! Premiéra filmu by pak měla potěšit diváky v kinech někdy kolem Valentýna 2017.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů