Šíp.deník.cz

To je podívaná! Tyto známé herečky nemají s NAHOTOU problém

13 fotografií 13
18+
Italská herečka Monica Bellucci nemá s nahotou před kamerou žádný problém.
Italská herečka Monica Bellucci nemá s nahotou před kamerou žádný problém.
Zdroj: Profimedia
Herečka Susan Sarandon v roce 1978. Slušelo jí to... Odhalila se i španělská diva Penélope Cruz. Shannon Elizabeth se nahá objevila v mnoha filmech. Prsa Demi Moore proslavil film Striptýz.
Sdílej článek:

Vydělávají si na filmovém plátně, ale pro svou roli neváhají přidat víc. Odložit svršky před kamerou je pro mnohé herečky více než snadné. Podívejte se na galerii těch, jimž nahota rozhodně není cizí.

Jsou herečky, jež se při choulostivých scénách nechávají zaskakovat dublerkami a neodhalí ani kus svého těla. Ale existují i takové, pro něž se nahota stala dobrým a výhodným byznysem. Pro svou roli se neváhají svléknout do naha.

Které známé herečky odhodily stud před kamerou a odhalily své tělo? Následující galerie vám dá odpověď. Výběr slavných filmových hereček, které ve filmu odhodily svršky, je skutečně bohatý. Stejně tak pestré jsou i filmy, v nichž hrály. Spoustu jich určitě znáte.

V hamtaných scénách se objevila napříkladí Demi Moore, Charlize Theron, Penélope Cruz, Monika Bellucci či popová hvězda Madonna. Posuďte sami, které to slušelo nejvíce.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů