Šíp.deník.cz

TO JE SÍLA: Andrea Verešová dorazila v modelu, který NEZAKRÝVAL téměř nic!

14 fotografií 14
Andrea Verešová
Andrea Verešová
Zdroj: Herminapress.cz
Andrea Verešová se výstřihů nebojí. Andrea Verešová se výstřihů nebojí. Andrea Verešová se výstřihů nebojí. Andrea Verešová a Simona Krainová
Sdílej článek:

Andrea Verešová (35) chce ve společnosti vždy něčím oslnit. A tak obléká šaty, které jsou čím dál více minimalistické. Pánové se díky tomu mohou pokochat jejím nahým tělem. 

Tak tuhle party musely předcházet dlouhé přípravy. Po delší době se totiž na jedné akci sešly Andrea Verešová a Simona Krainová, které si do sebe přes média čas od času trochu rýpnou. Při osobním setkání jsou samozřejmě samé cukrbliky, obě ale chtějí být dokonalé, aby nikdo nemohl napsat, že to jedna z nich projela na plné čáře. A stejně tomu bylo i na galavečeru vyhlašování nejlepšího internetového obchodu Shop roku 2015. 

Obě modelky vytasily silné zbraně. Zatímco Simona zvolila model bez podprsenky a všem ukázala obrysy svých vnad, Andrea zvolila šaty s tak velkým výstřihem, že ze svých předností odhalila opravdu hodně. 

O svých ňadrech se ale bavit nechtěla a raději se vyjádřila přímo k samotné akci. "Nakupování přes internet je pro mě velmi praktické. Nedávno jsem takhle vybrala synovi dárek i narozeninovou výzdobu."

Modelka ale také vyzradila něco, co možná mělo ještě zůstat utajeno: "Stala jsem se nově prezidentkou Československé miss, tak mi pracovních povinností ještě přibude," svěřila se Andrea. Tak snad se v nové soutěži najdou stejně půvabné ženy, jako je ona sama. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů