Šíp.deník.cz

TO JE SÍLA! Neuvěříte, kolika TUKU se díky tvrdé dřině zbavila Martina Pártlová!

5 fotografií 5
Martina Pártlová
Martina Pártlová
Zdroj: Gino Paradise Bešeňová
Dříve si Martina na životoprávu příliš pozor nedávala. Teď se může v klidu ukazovat v plavkách. A nemá strach ani z vodních hrátek. Tohle tělíčko se dá závidět.
Sdílej článek:

Martina Pártlová (36) byla vždycky trochu hospodský povaleč. Pak ale změnila život a je z ní nový člověk. 

Zpěvačka se netají tím, že má ráda život a snažila si ho užívat se vším všudy. K tomu ale také patří holdování alkoholu, nezdravé stravě a samozřejmě žádné cvičení. 

Jednou si ale Martina uvědomila, že takhle už žít a vypadat nechce a začala spolupracovat s trenérem fitness a účastníkem Big Brothera Karlem Frýdem. Za neuvěřitelné dva měsíce se jí podařilo svou postavu změnit. 

"S Martinou to šlo hodně těžko, musel jsem na ni být tvrdý. Ale chodila ke mně čtyřikrát týdně, a když tolik makáte, nese to svoje výsledky. Ale je také samozřejmá změna životosprávy. Žádný alkohol, pravidelně jíst a hlavně hodně pít vodu," řekl Šípu Karel. 

Zpěvačka nakonec ztratila nejen centimetry v pase, ale hlavně celé tři a půl kila čistého tuku! Svou postavu pak mohla v klidu jet ukázat do slovenských termálních lázní Bešeňová, kde se zrovna konala vodní bitva národů, záměřená právě na fyzičku.  

"Je skvělé, že se nemusím stydět svléknout do plavek a můžu si tak všechno dosyta užít. Není lehké tak moc makat a hlídat se v pití a jídle, ale výsledky stojí za to," řekla Šípu Martina.  

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů