Šíp.deník.cz

To musíte vidět! NEJPRSATĚJŠÍ ze všech prsatek DOVÁDĚLA na pláži…

16 fotografií 16
Prsa velikosti číslo sedm prostě budou utíkat všude možně...
Prsa velikosti číslo sedm prostě budou utíkat všude možně...
Zdroj: Koláž Šíp
Lindsey Pelasová přichází na pláž v LA a show může začít! Sexy modelka se vysvlékla do plavek... ... a začala provokovat svými křivkami! Při některých záběrech se jí pod plavkami rýsovaly bradavky!
Sdílej článek:

Tahle slečna je bez debat přírodní úkaz a velmi dobře si je svých předností vědoma. Podívejte se, co předvádí na pláži!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Jak málo dnes stačí k celosvětovému úspěchu… Potřeba jsou jen megaprsa a odvaha využít je ke své propagaci. Přesně tuhle cestu za slávou si zvolila americká modelka Lindsey Pelasová.

Z neznámé dívky se díky sdílení sexy a nahých fotek na sociálních sítích tahle blondýnka vypracovala v jednu z nejsledovanějších krásek Ameriky. Ono se také není čemu divit, když si na hrudníku nosí přírodní prsa velikosti číslo sedm a k tomu je štíhlá jako proutek!

Když se nedávno v Los Angeles vydala na pláž, fotograf z ní doslova šílel. A celkem jistě jeho snímky tento dojem přenesou i na vás. Pelasová již tradičně oblékla nejmíň o číslo menší bikiny, a tak jí její obrovská ňadra doslova přetékala ven…

Když si k tomu přidáme špulení zadečku a smyslné hrátky s cukrovinkou, další provokativní focení téhle prsatky je na světě. „V bikinách jsem vždycky připravená…" napsala pak ještě provokativně svým pěti milionům obdivovatelů na Instagram.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů