Šíp.deník.cz

To prasknout nemělo! Manžel Anistonové NAŠEL tajný seznam milenců!

13 fotografií 13
Jennifer Aniston se svým snoubencem Justinem Therouxem.
Jennifer Aniston se svým snoubencem Justinem Therouxem.
Zdroj: Profimedia.cz
Jennifer Aniston s Justinem Therouxem Jennifer Aniston prý konečně dotáhla Justina Therouxe k oltáři. Jennifer Aniston Jennifer si surfování opravdu užívala.
Sdílej článek:

Herečka Jennifer Anistonová (47) se kasala, jak je pyšná, že před svým manželem nemá žádné tajemství. Justin Theroux přitom (44) nedávno jedno velké objevil!

Vztah založený na důvěře je podle odborníků dobře namazaný stroj, který může sloužit dlouhé roky. Proto, když manžel potřeboval číslo na společného kamaráda, Anistonová neváhala. „Podívej se do mého telefonu," řekla nejspíš manželovi.

Ten to udělal. A byl hodně překvapený tím, co v kontaktech své milované našel. Když totiž listoval mezi jmény, objevil tam i Johna Mayera, Vince Vaughna, Gerarda Butlera nebo Brad Pitta. Tedy hereččiny bývylé partnery a dokonce i exmanžela!

To Therouxe pořádně dopálilo! „Co to má znamenat? Proč máš, zatraceně, pořád ještě čísla na svoje bývalé," zuřil podle špiona zámořského reportéra Mika Walkera.

Jenže Anistonovou tím nezaskočil. „To tě tak rozčílilo? Tak je klidně vymaž, až na Brada," odpověděla prý s tím, že by se jí ještě jeho přátelství mohlo obchodně hodit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů