Šíp.deník.cz

To se jí to plave, když její sexy tělo nesou OBŘÍ SILIKONY! O kom je řeč?

7 fotografií 7
Úspěšná modelka se za svoje dmoucí ňadra rozhodně nestydí. Naopak!
Úspěšná modelka se za svoje dmoucí ňadra rozhodně nestydí. Naopak!
Zdroj: Koláž Šíp
Bar Refaeli v celé své kráse! V roce 2009 se dostala na titulku prestižního plavkového vydání Sports Illustrated. Bar ví o svých přednostech... Je vyhledávanou modelkou pro focení spodního prádla.
Sdílej článek:

Světově nejúspěšnější modelky prostě nemůžete nemilovat. Proč? Krom toho, že vypadají vážně skvěle ještě často a rády sdílejí svoje sexy snímky.

Kdopak se nám to koupe? Nejrajcovnější žena světa podle magazínu Maxim za rok 2012 miluje sluníčko a na sociální síti se pochlubila fotkou z bazénu.

Sexy kráska je naložená v bazénu a z vody jí vykukuje jen část jejího poprsí. To se jí to relaxuje, když jí nad hladinou drží dva obří silikonové polštáře… Řeč je o vyhledávané kočičce Bar Refaeli.

Sama nejkrásnější Izraelka úpravu svých trojek nikdy nepotvrdila, ale odborníci na plastickou chirurgii se shodují: „Bar je sice přirozeně nádherná žena, ale takhle velká prsa by jí nejspíš nenarostla."

Modelka, která se proslavila dlouholetým vztahem s Leonardem DiCapriem, se pyšní dokonalými mírami 89-60-89 a velmi ráda své křivky vystavuje v sexy modelech. Když ne v těch od předních módních návrhářů, tak sama na Instagramu…

Bar Refaeli si užívá relax v bazénu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů