Šíp.deník.cz

Tohle DOKONALÉ TĚLO Kateřiny Hrachovcové je teď volné! Ale na jak dlouho?

Herečka Kateřina Hrachovcová je snem snad každého muže. Nestárne, ale zraje jako víno. Je obletovaná, úspěšná, bezstarostná. Až do teď! Dostala ránu přímo do srdce od muže, který jí měl chránit, milovat a být tu jen pro ni. Ale její manžel Jan Herčík to viděl jinak. Našel si jinou a svou ženu nechal zkroušenou a v depresích. Jak ale taková kráska s dokonalým tělem může zůstat sama?

2 / 16

Herečka Kateřina Hrachovcová na sobě dře každý den. Doslova propadlo józe.

Na jejím těle byste jen těžko hledali nějaký tuk.Zdroj: Instagram

Když vyplulo na povrch, že po třinácti letech skončilo manželství herečky Kateřiny Hrachovcové s veterinářem Janem Herčíkem, okamžitě se vyrojily spekulace o tom, že za tím bude stát sexy plavovláska.

Takhle totiž přeci nevypadá cudná manželka, která se tak ráda odhaluje.

Nedělá jí problém se svléknout před objektivem.Zdroj: Instagram

Když se totiž na herečku podíváte, uvidíte pořádnou sexbombu, která nemá o nápadníky nouzi. Začalo se říkat, že jí určitě nějaký ten fanoušek ulovil, neodolala pokušení a po nudném vztahu s veterinářem zatoužila po nějakém dobrodružství.

Podle fotek by to tak mohlo i vypadat. Ale pravdu hledejte jinde.

Nemá na sobě ani gram tuku.Zdroj: Instagram

Vždyť každou chvíli na sociální sítě postovala fotky jen v rouše Evině, muži z ní byli paf, dělali jí různé nabídky. Ale její manžel se držel stranou, mlčel a dával Kateřině prostor pro seberealizaci. Ale vypadá to, že ho její obnažování přestalo bavit a zatoužil po jiném „masíčku“.

Jak je to ale možné, když má takovou bohyni doma?

Její dokonalou postavu Kateřině závidí i zkušené modelky.Zdroj: Instagram

Sama Kaira totiž smutně a zlomeně přiznala, že se v manželovi zklamala. Místo toho, aby si jí hýčkal, byl rád, že je samostatně výdělečně činná, pomáhá má na jeho veterinární klinice a ještě se stará, aby se mu pořád líbila, on jí utekl za jinou, mladší.

Přitom herečka tělem může konkurovat dvacítkám.

Vypadá jako nevinná holčička.Zdroj: Instagram

Sice věk nezastaví, ale na ty to, že už jí je přes čtyřicet, působí Kaira dost mladistvě, energeticky a svěže. Kdejaká dvacítky by jí mohla závidět. Ale její momentálně situace není zrovna záviděníhodná. Její manželství krachlo, i když mu dala ty nejlepší léta a věřila, že s Janem zestárne.

Teď se ale musí sebrat a jít dál, když jí láska života zradila.

Katka na své postavě tvrdě dře.Zdroj: Facebook.com

Ale při pohledu na její božské křivky je hned jasné, že tato krásná herečka nezůstane dlouho sama. Sice má teď srdce zlomené na tisíce kousků a zadupané do země, mužům přestala věřit a pláče doma do polštáře, ale už teď si muži mnou ruce, který jí sbalí jako první.

Je jasné, že tahle talentovaná kráska se sexy břichem a zadkem nezůstane dlouho sama.

Z fleku by mohla dělat modelku.Zdroj: Facebook.com

Teď žádného partnera rozhodně nechce. Musí rozdýchat tu křivdu, to ponížení od muže, od kterého by takovou podpásovku nečekala. Ale třeba se teď z té deprese začne dostávat pomocí nahoty. To by byla teprve podívaná.

Je možné, že to teď teprve Kateřina pořádně rozjede. Máme se na co těšit!

Na svůj věk vůbec nevypadá.Zdroj: Facebook.com

Více zajímavostí ze světa slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů