Šíp.deník.cz

Tohle je NEJLÉPE PLACENÝ ZADEČEK světa! Víte, které krásce patří?

18 fotografií 18
Není divu, že jde o nejlépe placený zadeček světa...
Není divu, že jde o nejlépe placený zadeček světa...
Zdroj: Profimedia
Gisele Bündchenovou nachytali během focení v Rio de Janeiru. Její perfektní zadeček zářil široko daleko. Prostě dokonalost! Nejúspěšnější modelka světa špulila své vysportované půlky s hrdostí!
Sdílej článek:

Pokud chce mít některá z módních značek ve své kampani právě tenhle zadeček, musí zaplatit nechutně vysoké sumy. Vy si jej teď můžete prohlédnout pěkně z blízka a zcela zadarmo…

Mohlo by vás také zajímat:

Nejslavnější modelka Gisele Bündchen poprvé UKÁZALA SILIKONY! Foto uvnitř

Její roční příjem podle odhadů dosáhl na 30,5 milionu dolarů, což v přepočtu činí téměř 800 milionů korun! Když k tomu dodáme, že je dlouhodobě nejlépe placenou modelkou světa, mělo by vám být jasné, že řeč bude o Gisele Bündchenové.

Dokonale krásná Brazilka v roce 2015 pověsila svou kariéru na hřebík, respektive její část týkající se módních přehlídek. Zajímavé focení ovšem stále neodmítne, a tak nedávno v Rio de Janeiru pózovala pro vyhlášeného módního fotografa Mario Testina.

V uzavřeném části hotelového komplexu si ale na slavnou Gisele počíhali také paparazzi fotografové a zachytili její božskou postavu v modrých plavkách. Vůbec přitom nevadilo, že byly jednodílné…

Perfektní vypracovaný zadeček Gisele šlo vidět v celé kráse a z některých úhlů byl také moc pěkný výhled na její poprsí, které údajně také předloni mělo projít pod rukami plastických chirurgů.

Pokochejte se nad božskou nejslavnější modelkou světa Gisele Bündchenovou ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů