Šíp.deník.cz

TOHLE MUSÍTE VIDĚT: Slavné české herečky NAHÉ ve filmových scénách!

15 fotografií 15
18+
Sabina Laurinová
Sabina Laurinová
Zdroj: Tilen Vajt
Lucie Benešová Lucie Benešová - Peklo v řetězech II. Miluška Bittnerová Miluška Bittnerová - Dámský gambit
Sdílej článek:

Nahota před kamerou. To je mezi českými herečkami jedno z nejvíce diskutovaných témat. Některé s nahotou problém nemají, jiné ano, ale i přesto se svlékly. Šíp vybral ty nejznámější, které předvedly půvaby v celé své kráse.

Tereza Voříšková – Pyšní se perfektní figurou a tak je jasné, že mít ji ve snímku je přáním snad každého režiséra. O to víc, když jde o „svlékací" scénu. Jinak tomu nebylo ani u role v Rafťácich, kam ji obsadil režisér Karel Janák. Tehdy půvabná herečka ukázala smyslnost a dokonalou postavu, jež mladé krásce otevřely bránu do filmového světa. Od chvíle, kdy se ve filmu odhalila prvně, si zahrála zhruba ve dvaceti snímcích. Zajímavostí je, že původně měla její roli dostat modelka Agáta Hanychová.

Jana Paulová – Lidé si ji zamilovali hlavně v sérii Kameňáků. Herečka rozhodně nepatří mezi ty, které by měly problém s nahotou. A také se odhalená neukázala jen jednou. Třeba v roce 1982 v muzikálové komedii Únos Moravanky předvedla nahý hrudník, o něco později natočila snímek Poslední leč Alfonse Karáska, kde se svlékla celá. Tehdy o ňadrech řekla, že takhle vypadaly pět let po narození prvního dítěte, které kojila dva roky. Prý se trochu styděla…

Sabina Laurinová – Blondýnka, která našla partnera v mladším zpěvákovi Marku Ztraceném, se poprvé před kamerou odhalila před více než dvaceti lety. Hříšná Sabina nahotu neukázala jen jednou. Její sexy postavu mohli diváci vidět třeba ve snímku Kainovo znamení nebo v eroticky laděném filmu Vášnivé známosti, kde si zahrála scénku, která jistě rozehřála i toho nejchladnějšího diváka. Naposledy herečka kývla na roli v seriálu Doktoři z Počátků.

Lucie Benešová – Populární herečka předvedla hned na začátku kariéry, že studem před kamerou rozhodně netrpí. Jedna z prvních rolí, na niž kývla, byla v erotikou nabitém snímku Peklo v řetězech II. Odhodila v něm nejen předsudky, ale také oblečení a natočila peprnou scénu ve sprše. Naposledy se objevila v televizním seriálu Gympl, kde ztvárnila roli učitelky.

Uctivá poklona, pane Kohn
Lenka Kořínková – Neproslula jen alkoholovými dýchánky, dietami, ale pamětníci jistě vědí, že se svlékla ve filmu. Kariéru herečky nastartoval snímek Holky z porcelánu, v němž poprvé ukázala hrudník - tehdy ne odhalený. Kořínková si zahrála v desítkách filmů a seriálů, v některých i milostné scény. Tím zvýšila počet fanoušků. Sama totiž přiznala, že když si zahrála v seriálu Dnes v jednom domě z roku 1979, dostala stovky dopisů od mužů, mezi nimiž byly i nabídky na sex. V současnosti je Lenka k vidění v seriálu Stopy života a vyučuje anglický jazyk. Stále je i propagátorkou kytičkového vaření.

Účastníci zájezdu
Kristýna Leichtová – Jako velice mladá ukázala přednosti už v roce 2006 ve snímku Účastníci zájezdu, do něhož ji obsadil Jiří Vejdělek. Tehdy Kristýně coby studentce Denise bylo pouhých dvacet let. Právě díky scéně na pláži si ji zapamatovalo velké množství diváků. A nejen díky talentu, ale i sexy postavě, získala v roce 2008 velkou roli v seriálu Comeback. Naposledy si zahrála v televizním snímku Bastardi.

Dámský gombit
Miluše Bittnerová – Především divadelní herečka se v roce 2006 ukázala svlečená v seriálu Dámský gambit, v němž předvedla perfektní hrudník. To bylo poprvé a zřejmě naposledy, kdy divákovi svou nahotou udělala radost. Nabídku na odhalené scény dostala, ale s díky vždy odmítla. Herečku si lidé pamatují ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála sestřičku Elišku. Momentálně se na televizní obrazovce neobjevuje.

Radúz a Mahulena
Jaroslava Obermaierová – V současnosti exceluje v seriálu Ulice, ale v minulosti herečka také neměla problém odhalit své tělo. Dokonce to nebyla žádná stydlivka. Třeba v romantické pohádce Radúz a Mahulena z roku 1970 se nestyděla ukázat v rouše Evině s herečkou Naďou Urbánkovou, kterou mnozí označují za sex symbol 60. let. Tehdy byli snad všichni muži z ladných křivek obou žen paf.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů