Šíp.deník.cz

Tohle nikdy neomrzí: Bára Mottlová opět ukázala BUJNÉ VNADY!

19 fotografií 19
Bára Mottlová
Bára Mottlová
Zdroj: Koláž Šíp
Bára Mottlová v šatně během příprav na divadelní představení Bára Mottlová v šatně během příprav na divadelní představení Bára Mottlová v šatně během příprav na divadelní představení Bára Mottlová v šatně během příprav na divadelní představení
Sdílej článek:

Bára Mottlová sice za chvíli oslaví třicítku, své tělo ovšem stále může odhalovat zcela beze studu. A nebojí se své přednosti vystavit ani na divadelních prknech. 

O tom, že je herečka a zpěvačka Bára Mottlová „kus" není třeba diskutovat. Poněkud blíže než běžný smrtelník ji poznal její přítel Brian. Ovšem tak tomu bylo donedávna. Chce-li estét nebo nemrava zahlédnout víc, má nyní šanci. Nesmí však přijít k Báře domů, kde poletuje v teplácích, ale vyrazit do Branického divadla nebo do Dominikánského dvora, kde se hraje anglická konverzační komedie Raye Cooneyho Běž za svou ženou. Bára se v ní představuje v dost odvážných pozicích.

"Někdo říká, že se do kostýmů obléká, já se do nich svlékám. Tahle bláznivina je přesně to, co se mi líbí. Je fakt, že se v jejím průběhu pohybuji více v negližé než jiném oblečení a jsem taková v určitých věcech náruživá, ovšem baví mě to a určitě se budou bavit i diváci. A doufám, že nejen mým sporým oblečením," vysvětlila s úsměvem herečka.

Komedie vypráví o tom, co všechno se může stát, když má chlap dvě manželky, které o sobě samozřejmě nevědí, a pak to nějak praskne. Do akce se navíc zapojí detektivové, takže o zápletku je postaráno.

A co Bára, jak by se jí líbilo žít v manželství coby první nebo druhá partnerka? "Tak to vůbec. Já jsem monogamní a nic jiného nepřichází v úvahu. V téhle komedii střídá jeden výmysl druhý, aby se nic neprovalilo. Já bych se třeba nikdy o chlapa neprala se žádnou jinou ženskou, jak to dělám v téhle komedii," řekla Bára, která se prý bude snažit představení před svým přítelem raději utajit.

"Můj Brian je tolerantní, ale asi ho na tohle představení nepozvu. Není sice plné postelových scén, ovšem jsou tam scény svádivé. Ale dost už prozrazování, každý ať si udělá obrázek sám," dodala Bára a šla se převléknout z negližé do civilu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů