Šíp.deník.cz

Tomu NEUVĚŘÍTE! Jak v 50 letech vypadá šéfka ze seriálu Dr. House?

14 fotografií 14
Hlavní hrdinka seriálu Dr. House vás dnes ohromí.
Hlavní hrdinka seriálu Dr. House vás dnes ohromí.
Zdroj: Koláž Šíp
Lisa Edelsteinová všechny překvapila na televizním festivalu v Monte Carlu. Usměvavá herečka byla jako vždy okouzlující. Na jih Francie dorazila se svým manželem, umělcem Robertem Russellem. Veškerou pozornost na sebe ale strhla herečka známá z Dr. House.
Sdílej článek:

Na obrazovkách ji díky neustálým reprízám seriálu Dr. House vídáme denně. Jak ale šéfka geniálního lékaře vypadá dnes, když nedávno oslavila kulaté padesátiny?

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Jde pravděpodobně o nejpopulárnější dílo z lékařského prostředí všech dob. Seriál v originále pojmenovaný House MD si pro hlavní postavu geniálního a zároveň nesnesitelného doktora (Hugh Laurie) oblíbily miliony diváků.

Nemalý podíl na úspěchu má také jeho šéfka a ředitelka nemocnice Dr. Lisa Cuddyová, které vdechla život americká herečka Lisa Edelsteinová. Brunetka svou přirozenou krásou vždy ozdobila každý díl, jenže když se seriál v roce 2004 začal natáčet, bylo jí osmatřicet let…

Slavnou sérii opustila před pěti lety, v závěrečné osmé sezoně se tak už nepředstavila. „Byla to skvělá doba. Každý herec se chce stát součástí show, ze které je hit. House mi změnil život. I když můj konec byl smutný, ale to nemění celý zážitek," vzpomínala Edelsteinová.

V jiném filmu či seriálu se od té doby na českých programech už neukázala, a tak nás napadlo: jak asi měsíc po svých padesátinách vypadá? Tady je výsledek pátrání.

Na veřejnosti se totiž předvedla nedávno. V polovině června se americká herečka vydala do Monte Carla na televizní festival a všem přítomným na jihu Francie vyrazila dech. Usměvavá hvězda snad nezestárla ani o den! Postavu má stále obdivuhodně štíhlou a s vráskami v obličeji šetří podobně jako Strýček Skrblík s penězi…

A zdá se, že jejím kouzlem nestárnutí je prostě a jednoduše přirozenost. „Ve filmařině je obrovský tlak na herečky v tom, jak máte vypadat. Všechny musíme mít mladistvou tvář a chodit na plastiky. Po mně to ale naštěstí ještě nikdo nechtěl. Cítím se skvěle taková, jaká nyní jsem," chlubí hvězda Dr. House. Není divu, i bez zásahů doktorů je stále okouzlující!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů