Šíp.deník.cz

Třetí těhotenství Kate Middletonové: Čeká ji DVOJNÁSOBNÁ radost!

Bude mít Kate brzy takové bříško?
Bude mít Kate brzy takové bříško?
Zdroj: Koláž Šíp
Sdílej článek:

Zprávy o třetím těhotenství vévodkyně z Cambridge neutichají, právě naopak! Poslední informace naznačují, že se Kate Middletonová (34) s manželem mohou těšit na dvojčata!

Do třetice všeho dobrého? To pro těhotenství Kate to platí dokonale. O první dva potomky se s princem Williamem (33) musela hodně snažit, ale ten třetí prý přišel, aniž by si to ti dva nějak přáli…

„Je to pořád sice jen začátek, ale všichni tu z toho už šílí," vykládá jeden ze zaměstnanců Buckinghamského paláce. „A dokonce to vypadá, že tentokrát nebude mít jen jedno dítě, nejspíš budou mít dvojčata!"

Kate šťastnou novinku podle magazínu OK! zjistila na ultrazvuku. Fotografii s dvojnásobným překvapením hned poslala manželovi. A ten byl víc než v šoku!

„Hned jí volal zpátky, myslel si, že si z něj Kate dělá legraci. S tímhle totiž ani jeden z nich nepočítal," směje se informátor z paláce.

Podle magazínu je vévodkyně už ve třetím měsíci těhotenství. Palác zatím inforamce nijak nekomentoval. Jestli jsou zprávy pravdivé, ukáže až čas.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů