Šíp.deník.cz

Karel Peterka pokračuje: Šlágr TV funguje a je i bez reklam!

S televizí Šlágr to ještě před pár dny vypadalo hodně bledě, Radim Pařízek se ale do celé věci vložil, a majiteli Karlu Peterkovi pomohl vrátit Šlágr do pozemního vysílání! Od 1. září navíc Karel Peterka zkouší provoz Šlágr TV premium.

1 / 13
Karel Peterka

Karel Peterka zažívá velmi nepříjemné chvíle. Jeho televize Šlágr se po letech vysílání dostala do finančních problémů a ředitel díky tomu nebyl schopný splácet své závazky a dostal se do milionových dluhů.

Druhé straně, tedy Českým Radiokomunikacím, ale došla trpělivost a proto Šlágr od minulého týdne diváci nemohli sledovat v DVB-T multiplexu 3 a také v DVB-T2 multiplexech 12/22 a 23, kde bylo vysílání pozastaveno. Na satelitech a kabelovkách Šlágr běžel dál, pak ale přišla nečekaná pomoc!

Když České Radiokomunikace vypnuly v závěru minulého týdne Šlágr z pozemního vysílání, Pařízek nabídl, že problém vyřeší a jak řekl, tak udělal!

Radim Pařízek se rozhodl TV Šlágr zachránit.

Radim PařízekZdroj: Profimedia

"Rád jsem vyšel vstříc," řekl deníku Aha! Díky Radimu Pařízkovi dechovkové kanály teď běží přes jeho Multiplex 24!

Pařízek je nejen bubeník heavymetalové kapely Citron, ale také je jedním z mediálních magnátů. Skrze své firmy je provozovatelem rozhlasových stanic Čas, Čas Rock a Rádio Dálnice. Vlastní také televize Relax a Rebel.

Podle informací webu Aha se chystá muzikant nejen pomoci Šlágr TV, ale chtěl by do ní i zainvestovat a stát se její součástí!

Karel Peterka možná bude muset přistoupit na podmínky svého kamaráda.

Karel PeterkaZdroj: Profimedia

Informace výše zmíněného webu o tom, že by chtěl Radim Pařízek finančně do televize vstoupit, zatím odmítl komentovat!

"To teď vůbec nevím, nezlobte se," sdělil Aha bez bližších podrobností Pařízek, který je v těchto dnech s Karlem Peterkou v intenzivním kontaktu.

Šéf Šlágr TV pomoc kamaráda velice oceňuje, o spolupráci ale zatím také mlčí. "Je to skvělý partner, bez něj bychom to nezvládli. A co bude dál, se uvidí," tvrdí Peterka, který ale stále musí vyřešit milionové dluhy. Jaká bude budoucnost Šlágru je teda zatím stále nejisté. Kanál můžete aktuálně naladit v multiplexech MUX24 (DVB-T2), PS13 (DVB-T2) a RS7 (DVB-T).

Pařízek je nejen bubeník heavymetalové kapely Citron, ale také mediální magnát.

Radim PařízekZdroj: Profimedia

Podle zatím posledních informací Peterka zkouší Šlágr TV momentálně provozovat v takzvaně premiovém režimu, tedy placeném. Proto se kanál stane součástí nabídky operátorů placených služeb.

Protože bude Šlágr TV premium placený projekt, bude nejspíš bez reklam a nebude už obsahovat ani doplňkovou grafiku anoncující nákup CD nebo DVD.

Dokáže nečekaná pomoct vysílání Šlágru zachránit?

Karel PeterkaZdroj: Profimedia

Karel Peterka má stále na krku milionové dluhy.

Karel PeterkaZdroj: Profimedia

Šéf Šlágru dělá vše, aby svou televizi zachránil.

Karel PeterkaZdroj: Profimedia

Půjde Peterka do partnerství s Pařízkem?

Karel PeterkaZdroj: Profimedia

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů