Šíp.deník.cz

TVRDÁ VÁLKA MUŽŮ Andrey Pomeje: Tohle nemůže skončit dobře!

Rakovina, rozpad manželství, ztráta hlasu a samota. Tohle by nevymysleli ani v žádné tragédii, ale pro herce Jiřího Pomeje je to každodenní noční můra. A do toho přišla další podpásovka. Nejenže manželka Andrea si našla pohledného milence, ale už se s ním pyšně ukazuje na veřejnosti, což nemohl nechat Jiří bez odezvy!

1 / 12
Chování Andrey Pomeje po Jiřího smrti se mnoha lidem nelíbí.

Herec, který si vylámal zuby na filmu Andělská tvář a zadlužil se na několik životů, se snažil držet nad vodou a nepodléhat depresím. Ale často měl ty chmury zahánět alkoholem, což se nelíbilo jeho sličné manželce Andree.

Nakonec urostlého a vysokého Jiřího musela vyhodit z bytu, aby se sebou začal něco dělat. Ale stal se pravý opak. Přestal o sebe dbát, alkoholu se nevzdal a dokonce už se nechce vídat ani s dcerou Aničkou. Za vše může jedna osoba, nový manželčin milenec Petr Plaček!

Od slavného herce po zbídačeného stárnoucího muže

Mezi bývalými partnery se to vyostřuje.Zdroj: Profimedia.cz

Herec Jiří Pomeje ve svém životě přežil opravdu mnohé. Prošel třemi manželstvími, která ale vždy dopadly katastrofou, kvůli své ambicióznosti a chtíči prosadit se jako vlivný producent se dostal na úplné dno. Film Andělská tvář byl propadák a herec se zadlužil v řádu desítek milionů.

Ale věčný stres, přemíra alkoholu, cigarety, nesprávné stravování ho dovedly až na nemocniční lůžko. Na boj s rakovinou hrtanu nebyl sám, věrně při něm stála manželka Andrea, i když spolu zrovna procházeli krizí.

Andrea byla jeho obrovskou spásou

Jejich manželství spěje ke konci.Zdroj: Profimedia.cz

Ale sexy brunetka by si nikdy nemohla odpustit, kdyby manžela nechala v tom nejhorším na holičkách. Po celý rok s ním bojovala proti zákeřné nemoci, kvůli které nakonec přišel o hlas, jeho jediný pracovní nástroj.

Myslela si, že by ho nemoc mohla změnit, že by přehodnotil priority a začal sám se sebou něco dělat. Ale mýlila se, doslova se zhroutila z toho, že Jiří opět začal pít, nestaral se o sebe, sebelitoval se a stahoval jí ke dnu.

Nová láska, pořádná nenávist

Krásná Andrea je vedle statného klempíře šťastná.Zdroj: Profimedia.cz

Jednoho dne prostě řekla dost a už s Pomejem nechtěla mít nic společného. Chtěla začít nový život s dcerkou a třeba nějakou láskou, která by jí vstoupila do cesty. A to se po nějakém čase také stalo. Pohledný klempíř Petr Plaček si získal srdce před tím nedostupné Andrey.

Jenže jejich láska je samozřejmě trnem v oku Jiřímu, který si stále myslel, že se s manželkou dá dohromady. Neustále doufal, že se vše spraví, i když pro to neměl udělat nic, až přišla krutá realita – Andrea je zamilovaná do jiného.

Pomluvy a urážky na denním pořádku

Krásná Andrea je vedle statného klempíře šťastná.Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby měl začít Jiří kopat kolem sebe a sám „nabušený“ klempíř prozradil, že měl o něm Pomeje roznášet, že je gay a pedofil! Až tak ho má herec nenávidět a nepřát mu lásku s jeho Andreou. A to je možná začátek pořádné války.

I když si kulturista Petr zatím nechává všechno líbit, ale jednou může přijít ta poslední kapka, kdy pohár přeteče a půjde si to už tak zbídačeným Jiřím vyříkat ručně. Sice se milenec snaží být nad věcí, ale jak dlouho vydrží takové urážky? Tohle bude ještě hodně krutý boj!

Ale Andrea už se stahovat ke dnu nenechá. Novou lásku si užívá plnými doušky a nenechá si to nikým zkazit, a už vůbec ne stále ještě manželem…

Mezi bývalými partnery se to vyostřuje.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více o světě slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů