Šíp.deník.cz

Umírající Camilla Parker-Bowles si PLÁNUJE KRÁLOVSKÝ POHŘEB! Vydírá Alžbětu II.!

Vzhledem k tomu, že to s ní momentálně nevypadá vůbec dobře, chystá si Camilla pompézní odchod na onen svět. Hodlá mít poslední rozloučení hodné královny. A vyhrožuje, že pokud se tak nestane, bude zle!

1 / 19
Camilla s královnou nikdy neměla dobré vztahy. A už se to asi ani nezlepší...

Věděli jste, že Camilla tak miluje alkohol, že si z ní dělají legraci i obyčejní Britové? Podívejte se v našem videu, nebo pokračujte ve čtení v další kapitole.

Zdroj: Youtube

Pohřeb, co vyjde v přepočtu na více než sto milionů korun, se nejspíš vážně uskuteční. Jinak by na to mohla královská rodina zle doplatit. Camilla podle zpráv z paláce rozeslala své poznámky o tajemstvích rodiny mezi své příbuzné a přátele, aby je zveřejnili, pokud by se královna Alžběta II. snažila jakkoli bránit tomu, aby se po smrti Camilly splnilo její přání o podobě pohřbu.

Rodina tak se skřípějícími zuby bude muset vyplnit každičký nejmenší detail, co si Parker-Bowles zamane!

Camilla Parker-BowlesZdroj: archiv 

„To je její poslední pomsta za to, jak se k ní členové rodiny chovali při jejím boji s rakovinou jater – tedy i královně a princi Charlesovi,“ říká zdroj z paláce.

„Viní je z toho, že nevyužili své moci, aby jí zachránili život. Chtěla po nich, aby ji posunuli na žebříčku žadatelů, ale Charles to odmítl, že by zbytečně způsobil rodině něčím takovým peklo.“

Camilla Parker-BowlesZdroj: Profimedia.cz

„Jenže jestli si myslel, že tím vše skončí, hodně se spletl. Camilla nesedí se založenýma rukama, sešla se s právníky, aby dala podobu svým posledním přáním. A slíbila, že jestli se budou snažit členové monarchie její pohřeb překazit nebo bojkotovat, prozradí veřejnosti všechna jejich tajemství,“ říká zdroj.

„Nebere to jako vydírání, spíš je to pro ni takový pojistka, že nakonec vše dopadne, jak si přála.“

Camilla se těší, až se stane královnou.Zdroj: Profimedia.cz

Jak už jsme čtenáře informovali, podle některých zpráv totiž vévodkyni milující alkohol zbývá jen 8 měsíců života poté, co se v září dozvěděla, že má rakovinu. Nyní požaduje, aby se její pohřeb nesl v monarchistickém duchu, rakev chce nechat veřejně převést do Westminster Hall za zvuků dělové salvy, kde pak bude odpočívat první tři dny.

Camilla je u dvora už dlouho v nemilosti. Zdroj: Profimedia.cz

„Ostatky chce mít pak v kapli sv. Jiří na Windsorském hradě. Svěřila se příteli, že si zaslouží být pohřbena se stejnými poctami jako královna,“ říká zdroj. „Čekala prý příliš dlouho na to, aby o něco podobného ještě nakonec přišla.“

Camille by se prý zamlouvalo mít pohřeb jako měl thajský král Pchúmipchon Adunjadét, jenž zemřel loni. Podle thajské tradice byl ale zpopelněn až minulý měsíc po ceremonii, které se přímo účastnilo přes 250 tisíc loučících se obyvatel.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

„Přála by si, aby její odchod byl podobně dramatický,“ vykládá urozený informátor.

Po pohřbu by se dle Camilly měly některé její osobní věci vystavit v Buckinghamském paláci, přesně jako to bylo v případě princezny Diany, její odvěké rivalky. „Má k tomu celou sbírku předmětů, které ‚zabavila‘ v nejrůznějších urozených příbytcích včetně Clarence House, kde žila s Charlesem, nebo z královnina sídla ve skotském Balmoralu,“ směje se zdroj.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Člověk z paláce navíc přidal historku z letošního léta, která krásně ilustruje, jak si Camilla své osobní  věci vlastně pořizuje.

„Celou rudou rozpaky ji v létě, když byla královna pryč, jednou princ William s Kate nachytali, jak si odváží z Buckinghamského paláce diadém, podnožku a mísu na ovoce,“ vykládá informátor. „V šoku pozorovali, jak si vše nakládá do svého SUV a odjíždí.“

Charles a CamillaZdroj: Profimedia.cz 

„Pak zjistili, že krom toho si ještě přivlastnila nějaké stříbrné příbory, rámečky na fotografie a vyšívané polštáře, které si odvezla do svého letního sídla v Ray Mill House,“ dodal zdroj, podle kterého je podobné chování důvodem, proč Kate s Williamem nehodlají na pohřeb Camilly dorazit. „Mnohem raději by si pak zatančili na jejím hrobě,“ říká zdroj. „Není podle nich víc než zlodějka a intrikánka. Jenže Camilla stejně věří, že se neodváží riskovat, a na její poslední cestu ji vyprovodí přesně tak, jak si přeje.“

Camilla s Charlesem na letošních dostizích v AscotuZdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů