Šíp.deník.cz

Neřesti celebrit: Nakupování, kouření, sladkosti, ale i nedochvilnost!

I známé osobnosti jsou jen lidé, kteří mají své touhy, sny, ale i neřesti, o kterých se ani bavit nechtějí. Jenže jsou jen z masa a kostí a každý člověk má něco, na čem "ujíždí" a nemusí být na to hrdý. Jak jsou na tom české celebrity?

2 / 15
I slavní lidé musí řešit své neřesti.

I slavní lidé musí řešit své neřesti.Zdroj: Profimedia.cz

Herec Luděk Sobota je sice velmi zábavný, ale občas své manželce doslova pije krev.

Luděk SobotaZdroj: Šíp

Komik je podle jeho manželky Adriany občas jako ženská. Nedokáže se totiž vůbec vypravit. Když chtějí jít na procházku, už musí jeho žena počítat s tím, že nikam nepřijdou včas. Luděk se totiž ještě tak třikrát pro něco vrací.

Jako většina žen i Michaela Dolinová bojuje s neřestmi, které mohou ovlivnit její štíhlou postavu.

Těžce se vyrovnává s životními změnami.Zdroj: Profimedia.cz

Neodolá totiž nikdy čokoládě. Ale snaží se jíst jen tu "dietnější", nebo se tím aspoň sama utěšuje. A také na sebe prozradila, že bez kafe a vína by její den chudší. Na kávě je doslova závislá a červené víno herečce pomáhá večer dobře usnout.

Moderátorka Gábina Partyšová má na muže smůlu. Ale sama přiznává, že za to mohou i její neřesti.

Gábina PartyšováZdroj: Herminapress

Usměvavá brunetka totiž na sebe prozradila, že je dost tvrdohlavá a chce si názor prosadit za každou cenu. Sice pak uzná svou chybu, ale někdy už může být pozdě. Také je dost přímočará a každému řekne, co si o něm myslí. A to je možná ten kámen úrazu, proč už je dvakrát rozvedená. Muži neradi slyší kritiku.

Myslíte si, že moderátor Marek Eben je cnost sama? I on je jen člověk a má nějaké ty neřesti.

Marek EbenZdroj: Herminapress

Úspěšný moderátor působí tak distingovaně, tak disciplinovaně, že by nikdo neřekl, že má i nějaké ty slabiny. Marek totiž nikdy neodolá kvalitní whisky a malým doutníčkům. Při jakékoliv příležitosti si tyto dobroty dopřeje a je mu zase dobře na světě.

Sympatická zpěvačka Monika Absolonová vypadá svatě, ale i ona má toho ďáblíčka v těle.

Monika je krásná žena.Zdroj: Profimedia.cz

Mezi Moničiny před těhotenstvím patřily cigarety, kterých se nemohla zbavit ani po porodu prvního dítěte. Doufá, že se jí to podaří po narození druhého prcka. Ale čemu teď opravdu neodolá, a tak tomu bylo i před otěhotněním, tak je jídlo jakéholiv druhu. Dokonce dokáže v noci vstát a "vybílit" ledničku.

Herečka Michaela Mauerová se snaží žít zdravě, ale i ona má své slabší místečko.

Míša Maurerová má plné ruce práce s dvojčátky.Zdroj: Profimedia.cz

Po porodu dvojčat se seriálová hvězda dost zklidnila. Ale v čem se pořád nezměnila, i kdyby chtěla, tak je nakupování bot. Sice jich má plné botníky, neustále nakupuje další a další. Sice se jejich počet nevyšplhal ještě do stovek, ale i tak je to podle Míši pořádná diagnóza.

Více drbů ze života slavných uvidíte v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů