Šíp.deník.cz

UTRPENÍ Marty Vančurové nezná hranic: Muž ji ZKLAMAL, když bojovala o život

Jestli je někdo ve vodách českého showbyznysu, ke kterému byl osud obzvláště krutý, tak je to jednoznačně herečka Marta Vančurová. Ta si během jednoho života prožila tolik utrpení, co jeden člověk by nezažil ani za deset životů. Teď dostala další drsnou podpásovku - muž jejího života si pořídil miminko, když ona bojovala se zákeřnou rakovinou!

1 / 21
Marta Vančurová má zkušenosti se stalkingem.

Marta Vančurová má zkušenosti se stalkingem. Zdroj: Profimedia.cz

Má pohled anděla, přitom si sama prošla samotným peklem.

Marta VančurováZdroj: Šíp

S málokým si osud zahrál tak nelítostivou hru jako s herečkou Martou Vančurovou. Na první pohled vypadá pohledná žena s mikádem, jako by byl život procházka růžovým sadem a vše má tak, jak má být. Ale její duše a srdce se zmítaly v neuvěřitelných bolestech.

Nechtěla být nikomu na obtíž.

S Vlastou Harapesem je pojí velké přátelství.Zdroj: Profimedia.cz

Nikdy nechtěla dát najevo, že by se jí něco pokazilo, nebo že by jí někdo ublížil. Za každých okolností se hvězda filmu „Jáchyme, hoď ho do stroje“ tvářila, že je vše v naprostém pořádku, i když to byl pravý opak. Její život připomínal krutou tragédii.

Přitom se celou dobu smála, jako by se nic nedělo.

S Vlastou Harapesem je pojí velké přátelství.Zdroj: Profimedia.cz

Když jí v roce 2000 diagnostikovali rakovinu, tak to nebyla první ani poslední rána, kterou za poslední roky dostala. „Byl to velký zásah do mého života, ale neuvědomila jsem si, jak je život vzácný a krátký,“ svěřila se před časem Vančurová.

Teď si nesmírně váží každé vteřiny svého bytí.

Kolegové a práce ji dodávají sílu.Zdroj: Profimedia.cz

Ta se rozhodla zákeřné nemoci nedat nic zadarmo a pořádně se s tou životní překážkou poprat. Dlouhých sedm let s ní zápasila, jak nejlíp uměla, až jí docházely síly. Ty jí pomáhal čerpat její partner Jan Malíř. Jenže to ještě herečka netušila, že její životní láska jí zasadí snad ještě bolestivější ránu, než byla samotná rakovina.

Naštěstí měla takové kamarády, kteří i v těžškých chvílích vyloudili na její tváři úsměv.

Fanoušci ji stále milují.Zdroj: Profimedia.cz

Nemoc tajila i před kolegy. „Během té doby jsem měla okamžiky, kdy jsem opravdu nevěděla, jestli se ráno probudím. A pak mě napadlo, že to jsem přece nevěděla nikdy. Velmi mě to osvobodilo a už jsem se tím úplně přestala zabývat. Podstatné bylo vědomí, že chci bojovat, že to nevzdám,“ byla až nezvykle otevřená.

Zdraví herečku pěkně pozlobilo.

Zdraví herečku moc neposlouchá.Zdroj: Profimedia.cz

Partner jí pomáhal zahánět chmury, ale pak se sám zasadil za to, že se Martě zbortil život jako domeček z karet. Druh, kterého si během dvacetiletého soužití nevzala a měla s ním syna, ji totiž přímo uprostřed boje o holý život sprostě opustil kvůli mladší!

Nevěděla, co má dělat. Celý život se jí zhroutil.

Marta si toho prožila až příliš.Zdroj: Profimedia.cz

Zůstala tak osamělá, že nevěděla kudy kam.

Herečku život těžce zkoušel.Zdroj: Profimedia.cz

„Paradoxně právě rakovina mi nakonec pomohla se s tím vším vyrovnat. Musela jsem se totiž rozhodnout, jestli budu žít, nebo ne,“ řekla jen stručně ke krachu jejího vztahu s Malířem, který si nakonec založil rodinu novou.

Nechápe, čím si takové kruté rány zasloužila.

Neví, proč je k ní život tak krutý.Zdroj: Profimedia.cz

I přes svůj pokročilý věk se nebál a zplodil dítě s dcerou Olgy Sommerové, režisérkou Olgou Špátovou. Ta je také známá tím, že žila v lesbickém vztahu se zpěvačkou Anetou Langerovou. Vančurová to nesla těžce, když zjistila, že mu milenka porodila miminko. Ale snaží se žít přítomností a užívat si svých tří vnoučat a nemyslet na příkoří, které jí život přinesl.

Snaží se brát celý život s humorem.

Nechápe, jak jí partner mohl opustit.Zdroj: Profimedia.cz

Obklopuje se přáteli a snaží se pracovat, i když ji bolí u srdce.

Snaží se věnovat hlavně vnoučatům.Zdroj: Profimedia.cz

Podívejte se na toto video, kde se dozvíte i další zajímavosti ze světa celebrit:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů