Šíp.deník.cz

VADY NA KRÁSE celebrit: Které slavné osobnosti se stydí za DEFEKTY na těle?

Objevují se na titulních stranách časopisů, vidět je můžete v televizi nebo sledovat jejich život na sociálních sítích. Vypadají dokonale, hrdě na svůj zjev, milující svůj život. Ale nenechte se mýlit. I slavné celebrity mají slabá místo, které by z těla nejradši vymazaly.

1 / 15
I slavní lidé mají ze svého těla komplexy.

I slavní lidé mají ze svého těla komplexy.Zdroj: Profimedia.cz

Ptáte se, co na nádherné modelce Karolíně Kurkové může být "závadné"? Sama rodačka z Děčína se za něco opravdu stydí.

Karolinu Kurkovou mají odborníci za anděla s nádhernými liniemi.Zdroj: Šíp

Česká topmodelka doslova dobyla svět, přesto všechno je nějaké místo na jejím těle, které by nejradši neodhalovala. Má totiž na sobě defekt, který se jen tak nevidí. Když byla malinká holčička, musela podstoupit operaci břišní kýly. A to způsobilo to, že její pupík není vůbec vidět. Na fotky si ho přidává pomocí photoshopu.

Účastník prvního ročníku SuperStar Tomáš Savka se po soutěži dost rozjel a některým lidem ležel v žaludku.

I slavní lidé mají ze svého těla komplexy.Zdroj: Profimedia.cz

Před lety se totiž opil v jednom baru, kde měl být dost arogantní a mít povýšenecké kecy. A to jeden místní nevydržel a se zpěvákem se porval. Po tom incidentu mu zůstala pořádná jizva na obličeji, za kterou se dodnes stydí.

Usměvavá herečka Simona Babčáková už odmala řeší obrovské komplexy kvůli vzhledu. 

I slavní lidé mají ze svého těla komplexy.Zdroj: Profimedia.cz

Především kvůli velkému nosu musela jako malá snášet šikanu. Děti se jí smály a dodnes v herečce zůstaly obrovské komplexy. Nakonec si ale na defektu postavila kariéru. Hraje většinou ne přílíš hezké ženy, ale umí sama ze sebe udělat srandu.

Stejně jako kolegyně Simona Babčáková měla i Sandra Pogodová velké problémy kvůli většímu nosu.

Herečka neměla v životě na růžích ustláno.Zdroj: Profimedia.cz

Dokonce Šípu prozradila, že dodnes si pamatuje, jak musela čelit šikaně a probrečela kvůli tomu spousty nocí. Nakonec se ale své vadě směje a dělá si srandu, že má velký "zobák". Už nechce myslet na ty strasti, co kvůli nosu musela vytrpět, ale užívá si života plnými doušky.

Herce Martina Zounara trápí jizva na levé tváři. Je opravdu dost viditelná. Jak k ní vlastně umělec přišel?

Martin Zounar přiznal rodinnou krizi.Zdroj: Šíp PLUS

"Rád bych řekl, že to bylo při vášnivé noci, ale není to tak. Stalo se mi to, když jsem byl malý a jel jsem na bobech. Narazil jsem do ostnatého drátu,"prozradil Martin. "Jizva mi jde až do hlavy a když mi ji zašili, tak mi za nějakou dobu praskla, protože jsem závodně plaval a rozmočila se," dodal herec.

Bývalý přítel herečky Kristýny Leichtové Filip Kaňkovský už na první pohled budil velkou pozornost kvůli zvláštním očím. 

Kristýna Leichtová a Filip KaňkovskýZdroj: archiv

A jakou nemocí vlastně trpí? "Jmenuje se to epikantus – kožní řasa, kterou mají asijské národy. Chrání před ostrým větrem," prozradil herec. Sám se s tím už naučil žít, jen si lidé občas myslí, že trpí Downovým syndromem, protože pro tuto chorobu jsou tyto asijské oči typické.

Více ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů