Šíp.deník.cz

Krásná, ale stále sama! Proč Hanu Vangerovou NIKDO NECHCE?

I když je žena krásná a úspěšná, není to rozhodně zárukou, že bude mít milující partnera. Hana Vagnerová je totiž už delší dobu sama a není to jen proto, že by to bylo její volbou!

1 / 10
Herečka už ze svého těla ukázala celkem dost.

Tři roky byla zasnoubená s kameramanem Martinem Žiarem, vypadalo to na lásku jako trám, která jde tím správným směrem, možná ale měla svatba přijít dříve a kvůli tomu možná jejich vztah nedopadl tak, jak si oba představovali.

Od té doby je Hana sama a to jí rozhodně nesluší. Často totiž chodí do společnosti a kdyby s ní byl ruku v ruce nějaký fešák, rozhodně by to ještě více podtrhlo její půvab a šmrnc, který jen tak nějaká žena nemá.

Herečka je zatraceně sexy

Tyto skvosty by byl hřích schovávat.Zdroj: Instagram

Říkáte si možná, že musí mít zástupy nápadníků a je jen náročná, pravda ale může být i někde trochu jinde. Může totiž na muže působit jako žena, na kterou nemají, jelikož působí hodně sebevědomě a na všude, kde se objeví je středem pozornosti.

A není to jen kvůli jejímu charismatu, ale především stylu, jakým se obléká, která je hodně odvážný. To samozřejmě muže baví, ale jen do té doby, dokud by takovou ženu neměly doma. Pak už není tak příjemné, když i jen při letmém pohledu na ní vidíte prakticky vše, což je poslední dobou jejím zvykem. Šaty sice jsou, ovšem doporučovali bychom na ně dát nálepku „Mládeži vstup zakázán“.

Pro muže je moc velké sousto

Hana Vagnerová a Simona BabčákováZdroj: Herminapress.cz

A právě takováto vyzývavost je možná pro ony nápadníky problémem. Jasně, vypadá to dobře, ale čeho je moc toho je příliš. Hanka chce prostě sexy vypadat za každou cenu, ovšem někdy se jí to trochu vymkne kontrole.

A zrovna to, když se vaší dívce. dívá 90% mužů jen do výstřihu a ještě u toho zběsile slintají jednoduše nechcete sledovat pokaždé, když ji vytáhnete na sklenku dobrého vína, na večeři a nebo naopak ona vytáhne vás někam na akci. Jenže ani tam si ji ale pořádně neužijete, protože se na ni buď na dvě hodiny sletí všichni fotografové, a nebo na ní budou nalepeny všechny oči mužů z okolí.

Herečka si pozornost užívá

Hana VagnerováZdroj: archiv

Třeba tím ale Hanka tu pozornost chce upoutat a kdyby našla toho pravého, pak by si to nejkrásnější ze sebe začala lépe hlídat a nechávala si to jen pro jeho oči.

Kdo nakonec "klofne" sličnou herečku s božským tělem? Ta určitě dlouho sama nezůstane…

Hana VagnerováZdroj: archiv

Chcete se dozvědět více o světě slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů