Šíp.deník.cz

Válka gayů? Hranáč se pustil do VyVoleného Vladka: Vyplaťte ho, ať ODEJDE!

Martin Hranáč s nadvládou favorita příliš nesouhlasí.
Martin Hranáč s nadvládou favorita příliš nesouhlasí.
Zdroj: TV Prima/archiv Martina Hranáče
Sdílej článek:

Nejvýraznější postava druhé řady VyVolených je tu zase se svým hodnocením právě běžící řady oblíbené reality show. Proč si myslí, že by produkce měla vyplatit Vladka? Co říká na odchod Thomase? A proč je podle něj sebevražda, když show běží, tak jak běží…

Kam směřují vyvolení? Thomas prohrál duel a šel domů. Vlado potvrdil pozici favorita soutěže a vrátil se zpátky do vily. Čtyřka je prostě jiná než předešlé série a Prima se snaží divákům každý den naservírovat nějaký ten zvrat, jímž se snaží maskovat fakt, že vítěz je jasný již od začátku. To však postupně začíná některým divákům lézt trochu na nervy. Co má štáb vlastně s Vladem v plánu?

První variantou je možnost, že Vlado vyvolené vyhraje, což by mohlo pro další série této reality show znamenat konec. Koho by totiž bavilo koukat se na soutěž, kde je vítěz už předem jasný.

Varianta číslo dvě je možnost, že Prima Vladovi v některém z duelů nabídne finanční obnos, jenž možná přiměje samotného Vlada k tomu, že sám a zcela dobrovolně opustí vyvolené. Pak by se jednalo o definitivní konec legendárního hysterické gaye Vlada.

A pak je tady ještě varianta číslo tři, která by nejspíš udělala radost vyvolenému Emilovi. Ten by samotného Vlada nejraději viděl na nějaké dobře vysušené hranici. A to je střih. Protože střih je mocný čaroděj. A ať je Vlado sebevětším favoritem této show, bude vždy a stále jen soutěžícím. A to, jestli v show bude vidět až do jejího konce nebo v sestřizích zmizí mezi ostatními, záleží jen na střihači.

Tak či onak, vítěz může být jen ten nejlepší. A pokudi Vlado zvládne být nejlepší dvakrát po sobě, pak před ním smeknu a řeknu " je to bourák".

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů