Šíp.deník.cz

VÁLKA V RODINĚ JIŘÍHO POMEJE? Se sexy manželkou musí SPÁT ODDĚLENĚ!

Vypadalo to, že v životě herce Jiřího Pomeje nemůže být už hůř. Jenže dno se neustále prohlubuje. Po té, co musel podstoupit náročnou operaci hrtanu, vyrovnával se s novou životní situací, snažil se zahánět manželskou krizi se sexy Andreou, dostal další ránu. Manželka s ním nechce být v jedné posteli!

2 / 18

Manželství Jiřího a Andrey Pomeje prochází opravdu velkou zatěžkávací zkouškou.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Život herce Jiřího Pomeje připomíná noční můru. Špatný sen, ze kterého se nemůže známý dabér probudit. V životě už zažil mnohé od alkoholových eskapád, rozvodů, dluhů, ale co se mu teď děje, to už přestává být veškerá legrace.

Jiří nechápe, proč musí procházet takovým peklem zrovna on.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Po té, co se popral se zákeřnou rakovinou hrtanu, i přes svůj statečný boj musel podstoupit náročnou operaci a přišel o hlas, manželka se od něj odtahuje čím dál tím víc. I když to v jednu chvíli vypadalo, že právě drastická nemoc mu zachrání vztah, teď je tomu právě naopak.

Andrea se sice snaží, co jí síly stačí, ale už i jí začíná docházet trpělivost.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

I když se jeho manželka Andrea snažila ze všech sil, za manželem chodila každý den do nemocnice, byla mu tou největší oporou, držela ho nad vodou, jinak by už možná skoncoval se životem. Ale i Andrea má jedny nervy a její pohár trpělivosti asi zrovna přetéká.

Jiří si je vědom, že jeho mladá manželka je v manželství skoro jako ve vězení. Ale doposud se to snažila neřešit.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Krásná brunetka zatím „na plnou pusu“ nic neřekla, ale obklikou naznačuje, že jejich manželství dostává čím dál tím větší trhliny. Nejenže se bojí, aby se Jiří opět nevrátil ke svým zlozvykům – kouření a pití, ale štve ji jeho závislost na ni.

Jiří nedá bez ženy ani ránu, na tom nezměnila nic ani zákeřná rakovina.

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

Jiří na krásnou manželku žárlí a chtěl by všude jezdit s ní. To známá dýdžejka radši odvolávala práci, aby neměl Jirka chutě dělat jí garde. V jeho stavu by tím mohl riskovat i život. Ale nemohla mu to vymluvit, proto se rozhodla pro krátkou pracovní pauzu.

Ale hudba vnadné Andree chybí a peníze začínají také pomalu docházet.

Do očí se bylo této sexy tmavovlásce těžké dívat.Zdroj: Blondies bar

Možná si potřebuje promyslet, co bude dál. Bez její práce ale jejich rodina brzy skončí na dlažbě, protože Andrea je jediná, kdo plní rodinnou kasu. Ale teď jí položila silná viróza a ona sama začala ohrožovat svého muže na životě.

I když si to Jiří nechtěl připustit, jeho krásná žena ho mohla stát život.

Nezdráhala se a ukázala málem vše.Zdroj: Blondies bar

Proto se prý radši odstěhovala z ložnice, aby manžela nenakazila a tím nezkazila jeho léčbu. Přeci jen by pro něj mohl být jakýkoliv vir doslova fatální. Ale Andrea mu v manželské posteli chybí. Je na ni doslova závislý, potřebuje její blízkost.

Bez Andrey by nezvládl tak těžké životní zkoušky, ale teď sami procházejí pořádným testem.

Může si za rakovinu Jirka sám? Alkoholu a cigaretám vždycky holdoval. Zdroj: Profimedia

Ale to je právě to, co Andree vadí, že je jako by svázaná v bublině s manželem, který ji nenechá dýchat. Na jednu stranu mu chce strašně pomoct a chránit ho, na druhou stranu je mladá a chce pořádně žít. Neskončí tohle nakonec válkou, která bude mít fatální následky?

Zatím oba bojují, jak se dá, ale síly bohužel docházejí…

Jiří PomejeZdroj: Tilen Vajt

Více drbů ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů