Šíp.deník.cz

VÁLKA V RODINĚ PRACHAŘŮ? Syn Jakub nemluví s tátou Davidem!

O tom, že jsou v rodině Davida Prachaře napjaté vztahy, si už roky štěbetají i vrabci na střeše. Když už se zdálo, že starší Prachař se svým Jakubem vše urovnal, přišel se srdcervoucím přiznáním - syn na něj kašle!

1 / 12
Táta se synem nemají k sobě blízko tak jako dřív.

Herec David Prachař před lety rozbil rodinu, kterou měl s kolegyní Danou Batulkovou. Zakoukal se do jiné, do mladší a náruživější herečky Lindy Rybové. A od té doby se v jeho rodině dějí dost špatné věci! Jeden čas ho vlastní děti vysloveně nenáviděli.

Zvlášť Jakub Prachař nemohl skousnout, že táta utekl za jinou a jeho maminka se z toho sesypala. Veřejně proti otci zbrojil, nechtěl ho už nikdy vidět. I když manžel Agáty Prachařové měl dlouho tvrdou hlavu, po čase se vztahy s jeho tátou měly zlepšit.

Jiná láska otce a syna…

Táta se synem nemají k sobě blízko tak jako dřív.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže nenávistná vlna se dál válila v čím dál větší velikosti, ačkoli okolí mělo vztahy rozhádané dvojice za urovnané. Nebyly. Až s odstupem času si vše David s Jakubem vyříkali jako skuteční muži a konečně se rýsovala možnost, že se rozbitý džbán rodinných vztahů podaří slepit. Ale nestalo se to… Sám Prachař starší přiznává, že se situace nevybarvila zrovan do růžova.

Občas se mu stane, že se synovi nemůže vůbec dovolat. Jakub otci nebere mobil, ani se neozve zpátky, Prachař o synovi vůbec nic neví. Dělá si logicky ihned starosti, ale Kubovi je to v tu chvíli ukradené, prostě má tátu na háku. Že by mu i přes mnohá vysvětlení pořád nemohl zapomenout starou křivdu?

Mladší Prachař se obrnil mlčením

Táta se synem nemají k sobě blízko tak jako dřív.Zdroj: Profimedia.cz

„Je to špatný, to se nám nezlepšilo. Je to furt špatný, ale chápu to. Jsou lidi, kteří zvedají telefony, a jsou lidé, kteří nezvedají telefony. Nikomu to nevyčítám, ale Kuba patří mezi ty, kteří úplně nezvedají – a to ani mně,“ posteskl si David Prachař nad komplikovaným vztahem se svým synem.

Je mu očividně líto, že se dostali se synem do bodu, kdy o sobě skoro nic nevědí, nenavštěvují se a ani si nevolají. Rád by všechno dal znovu s Kubou dohromady, chtěl by se podělit o svůj pohled na to, jak došlo k rozpadu vztahu s Jakubovou maminkou, aby to mladý umělec slyšel i z druhé strany. Nechce, aby ho vlastní dítě do konce jeho života nenávidělo.

Zranil syna v nejhorším období

Linda se rozpovídala o manželství se známým hercem.Zdroj: Profimedia.cz

Dodnes asi Jakub Prachař v srdci cítí ponížení a bolest, které zažíval, když se otec stěhoval pryč. I když je už velký kluk a má vlastní rodinu, na tíživou událost nelze snadno zapomenout.

Útěchou pro otce může být, že se prý s Jakubem aspoň potkávají v divadle, kde pracují na stejné hře. Mluví se dokonce o tom, že Prachař starší si svého syna do role osobně vyžádal jen proto, aby ho konečně mohl vidět a prohodit s ním pár slov.

I krátká informace zahřeje u srdce, stačí vědět, že je Prachař mladší spokojený.

„Právě proto máme společné představení. Vymyslel jsem, že s Kubou hrajeme ve Fabrice Život s krajtou. To představení miluju také proto, že se tam vždycky s Kubíčkem vidíme a že spolu hrajeme. A to je pro mě vždycky zážitek, hrozná radost,“ rozněžnil se David, který je rád aspoň za to.

I přes děti s Rybovou myslí na potomky z prvního manželství neustále.

David Prachař a Linda Rybová v hlavních rolích filmu El Paso.Zdroj: Falcon

Kdyby mohl, asi by se David Prachař v minulosti zachoval jinak. Tak, aby si jeho děti nemyslely, že se na ně vykašlal a udělal si novou rodinu a zařídil si nový život. Vždyť on viditelně všechny své potomky miluje stejnou měrou, akorát na to šel prostě před lety špatně.

Třeba se jednou vztahy se synem zlepší natolik, že spolu ti dva občas zajdou alespoň na pivo. Zatím se to neděje, i když si David možná myslel, že k němu bude mít syn blíže, když bude mít vlastní dítě – dceru Miu. Tak si herec aspoň zvykl na to málo, co pro něj syn má.

Snad Jakub stárnoucímu tátovi odpustí…

Proč Kubovi Leoš tolik leží v žaludku?Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze života celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů