Šíp.deník.cz

Velké manévry v životě Karla Gotta! Chová se stále PODIVNĚJI!

15 fotografií 15
Roubenka, kterou se zpěvák údajně kvůli nebývalému zájmu veřejnosti rozhodl prodat.
Roubenka, kterou se zpěvák údajně kvůli nebývalému zájmu veřejnosti rozhodl prodat.
Zdroj: Koláž Šíp
Na předávání Slavíků je zpěvák každý rok. Přijde i letos? Karel Gott Se svou manželkou Ivanou, která mu je v těžkých časech největší oporou. Na společenských akcích dělá mistrovi velmi často doprovod manažerka Aneta Stolzová.
Sdílej článek:

Vypadalo to, že se v životě legendárního pěvce Karla Gotta (77) vše ustálilo. Po zdravotní stránce bylo vše v pořádku, na severu Čech si zřizoval luxusní roubenku a utichly i spory s kolegou Milanem Drobným (71), který obvinil jeho manželku z toho, že Karla drží ve zlaté kleci. Jenže během krátké doby přišla další změna a s ní i Slavíkovy podivné kroky a řešení…

Nový impulz. Tak se dal ještě před pár týdny charakterizovat život mnohonásobného Slavíka. O to nečekanější jsou některé kroky, které teď podniká.
Že je v životě zpěváka něco jinak, začalo naznačovat dění kolem jeho vysněné roubenky. Letos na jaře Gott koupil pozemek na severu Čech – v obci Doubice, který nechal napsat na svou tchyni Blanku Krejčí. Důvodem bylo, aby předešel mediálnímu zájmu. To se ale nepovedlo a poté, co se informace, že Gott staví malebnou roubenku, rychlostí blesku rozkřikla, jeho obavy se naplnily.

Nepomohlo ani to, že mistr uklidňoval své budoucí sousedy, že nepůjde o žádnou velkou stavbu, která by měla nějak narušit charakteristiku krajiny. Z nedostavěné roubenky se stala turistická atrakce a lidem v obci, která má 102 obyvatel, začaly téct nervy. Navíc stavba nebyla předána v termínu.
„Naše původní nadšení mít roubenku v severních Čechách se změnilo ve velké zklamání. Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce. Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme," uvedl Slavík před několika dny a zdůvodnil tak, proč se stavby zbavuje.

Vážná operace

Pravda je ovšem taková, že zájem by dříve či později opadl, stejně jako teď novináři nehlídkují u Bertramky, aby monitorovali každý krok zpěváka a jeho rodiny. Gott tak buď neodhadl situaci, nebo maskuje jiný důvod prodeje, o kterém lze jen spekulovat.

O několik dní později navíc přišla další nečekaná zpráva – zpěvák musel podstoupit chirurgický zákrok. Zprvu se všichni začali obávat toho nejhoršího, a to že se pěvecké hvězdě vrátila rakovina. Nejhorší scénář se naštěstí nenaplnil a v pražské Nemocnici Na Homolce se Gott podrobil „jen" operaci kvůli bolesti zad.

„Měl jsem nějaké potíže, se kterými už nějakou dobu chodím na vyšetření. Rozhodlo se, že se to musí řešit operativně, takže jsem šel. Nikdo se mě neptal, na co jdu a proč tam jdu, takže jsem to ani nikde nevytruboval. Zase mě prostě otevřeli, sešroubovali, sešili a v pohodě jsem šel domů," řekl k zákroku Gott, který byl v nemocnici registrován pod jiným jménem.

Dorazí na Slavíky?

Ještě než se Gott podrobil zákroku, všichni počítali s tím, že se objeví na předávání cen ankety Český slavík. Teď ale nad jeho přítomností nečekaně visí otazník. „V době hospitalizace pana Gotta se konala porada jeho nejužšího týmu, který rozhodoval, co s nasmlouvanými koncerty. Byla u toho Ivana, produkční Sekaninová, manažerka Stolzová a ještě klavírista Pavel Větrovec. Do Slavíků bylo vše zrušeno," tvrdí zdroj blízký Gottovi.

Sám mistr k věci uvedl, že letos se na akci neobjeví. „Necítím se na to a toto jsem také pořadatelům Slavíka řekl už před několika týdny," řekl Gott, který je aktuálně v domácím léčení.

I toto je přitom nečekaná informace. Operace zad není jistě nic příjemného, na druhou stranu na loňském předávání se mistr ukázal i v době, kdy bojoval s rakovinou a jeho neúčast by všichni pochopili. Proč tedy letos ne?

Je evidentní, že závěr roku je pro pěveckou hvězdu nečekaně velmi složitý. Mistr ale v minulosti opakovaně ukázal, že dokáže překonat těžkosti a všechny překvapit. Snad se mu to povede i tentokrát…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů