Šíp.deník.cz

TRABLE V MANŽELSTVÍ? Veronika Arichteva neplní "MANŽELSKÉ POVINNOSTI"

Herečka doslova zraje před očima.
Herečka doslova zraje před očima.
Zdroj: Instagram.cz
Sdílej článek:

Je to stále a pořád to samá písnička. Krásná herečka Veronika Arichteva sice mluví o rodině, kterou chce založit s manželem Biserem, ale už delší dobu zůstává pouze u slov. Dojde mu trpělivost a dá jí nůž na krk?

Vypadá to vypadá, že Veronika Arichteva více mluví, než koná. V minulosti se kasala tím, že chce být mladou maminkou, ovšem to už s jistotou nebude. Dvaatřicetiletá kráska přitom dlouhá léta tvrdí, že rodina je to nejvíc, co existuje. 

„Nebudu říkat, že když chovám v ruce půlroční miminko, že to se mnou nic nedělá,“ svěřila se serveru Aha! před časem, když si pochovala miminko své kamarádky. Mateřské pudy v sobě tedy nezapře, nicméně zatím je pro ní na prvním místě kariéra a to už opravdu hodně dlouho.

Byla by z Veroniky sexy mamina

Slavné krásky v těchto vedrech nosí jen titěrné plavečky.Zdroj: Instagram

Není ale divu, že se nechce přesunout domů a být matkou na plný úvazek v době, kdy se k ní hrnou nabídky jako na běžícím páse. Třeba nyní dokonce tancuje v soutěži StarDance a zlepšuje se kolo od kola. 

Kvůli této lukrativní nabídce dokonce odmítl pracovní příležitost její manžel, aby jí mohl podporovat a být na blízku. Ten má z předchozího manželství syna Teodesia a nejspíše se tak úplně nebrání tomu, že zatím Veronika mateřství oddaluje.

Vydrží manželství navěky?

Režiséra Bisera Arichteva si brala po pár měsících vztahu.Zdroj: Instagram

Na druhou stranu by si měla uvědomit fakt, že její manžel nemládne, přeci jen už mu je dvaačtyřicet a je pravděpodobné, že rok od roku bude jeho touha po dalšími dítěti slábnout. Aby tak to čekání na optimální okamžik a slabší pracovní období nakonec nemělo pro Veroniku fatální následky.

Maminkou by přitom určitě byla nejen krásnou, ale i svědomitou. Leccos už mohla okoukat od své kamarádky Nikol Štíbrové, které se poměrně nedávno stala maminkou a je stejně stará, jako Veronika. A jelikož společně i pracují, určitě to s ní prožívá a i to v ní musí umocňovat tu touhu založit rodinu.

Nebude toho litovat?

Umí být zatraceně sexy.Zdroj: Instagram

Tak uvidíme, jestli například už po skončení StarDance začne Veronika s Biserem pracovat na miminku a nebo už na něm dokonce pracují. Možná ale podlehla současnému trendu a také se stane poprvé maminkou až po čtyřicítce, kdo ví. 

Dá se totiž počítat s tím, že se jí pohrnou další a další nabídky a jednou prostě bude muset odmítnout nebo se taky může stát, že skončí bezdětná, i když to nechce a nebo si uvědomí, že chce dítě v době, kdy třeba bude bohužel pozdě.

Zatím si Veronika užívá života plnými doušky, líbí se jí pozornost a to, co jí sláva přináší. To se s rodinou zatím moc skloubit nedá, ale třeba se jí to jednou povede…

Veronika má rozhodně co ukazovat.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů