Šíp.deník.cz

Veronika Žilková po rozchodu se Stropnickým vypadá skvěle: Herečce se ulevilo

4 fotografií 4
Veronika Žilková
Veronika Žilková
Zdroj: Profimedia
Zdeňka Duška odvezla záchranka. Veronika je zkušená herečka a celou situaci zvládla. Mimo divadelní prkna září i ve filmech. O zážitek se podělila s fanoušky na Instagramu.
Sdílej článek:

Veronika Žilková prožívá náročné životní období. Martin Stropnický si našel mladou milenku a oznámil své ženě e-mailem, že se chce nechat rozvést. Pro herečku byla nečekaná zrada manžela velice bolestivá, stres a beznaděj se ale na ní překvapivě podepsaly spíše pozitivně a Žilková vypadá lépe než kdy dřív.

Veronika Žilková ještě na začátku března prožila s manželem romantickou dovolenou v Dubaji, o pár dní později ale přišla studená sprcha. Martin Stropnický své manželce napsal, že se chce rozvést a nevylučuje, že se po jeho boku objeví nová partnerka.

Netrvalo dlouho a ukázalo se, že velvyslanec už několik let udržuje poměr se svou kolegyní z práce, Markétou Horňákovou. 

Po odhalení totožnosti mladé múzy Stropnického se Žilková neudržela a přiznala, že o vztahu manžela věděla několik let, jelikož jí chodily anonymní dopisy, ve kterých autor psal o románku hereččina manžela s o dvě generace mladší ženou. 

Tři a půl roku lží

Po nečekané a bolestivé zradě manžela, se Veronika Žilková rychle oklepala. Hlavním důvodem byl ten, že se hvězdě konečně ulevilo. Už dlouho tušila, že s manželem není něco v pořádku a nevědomost byla pro ni horší, než střet s realitou.

"Výrazně se mi ulevilo, protože skončilo tři a půl roku lží. To se říká v jedné divadelní hře. Lepší hořkou pravdu zvěděti, než ve sladké nevědomosti žíti," nechala se slyšet v rozhovoru pro Showtime.

Psychická úleva se nakonec na Žilkové odrazila i vizuálně. Herečka výrazně omládla a na koncertě pro Ukrajinu předvedla štíhlou postavu i široký úsměv, který je pro ni charakteristický. Nezbývá než Veronice popřát hodně štěstí a snad časem potká nového muže, který zaplní díru po zradě Stropnického.

Na začátku března byli ještě manželé společně v Dubaji, pak přišel krach

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů