Šíp.deník.cz

Věštec Vlastík Plamínek ŠOKUJE: Neuvěříte, jak DOPADNE VZTAH Mirka Etzlera!

Známý veštec Vlastík Plamínek se podíval do karet, aby zjistil, jak na tom bude vztah Miroslava Etzlera a jeho partnerky Heleny, až se jim narodí miminko. Některé věci, které vyvěštil, se herci rozhodně nebudou líbit! Podvede milovanou ženu jako všechny předtím, nebo bude konečně ve vztahu šlapat jako vyladěné švýcarské hodinky?

1 / 20
Vlastík se podíval do karet a vyvěštil hercovu budoucnost.

Herec Miroslav Etzler je do krásné Heleny zamilovaný až po uši. Ale vydrží mu nadšení dlouhá léta?

Herec je konečně zase šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

Herec Miroslav Etzler to měl v milostném životě opravdu divoké. Zanechával za sebou spoušť, zlomená srdce, rozervané životy a nenávist. Miloval totiž ženy natolik, že nevydržel být věrný. Ale říká se, že postupem času dostávají muži rozum. Nebo je to u herce naopak?

Nikdy se netajil, že se mu líbí krásné ženy. Někdy až moc!

Mirek Etzler má trápení, že se mu lidé smějí kvůli nalakovaným nehtům.Zdroj: Profimedia.cz

Šíp se zeptal na jeho budoucnost známého ezoterika Vlastíka Plamínka. Ten k tomu potřeboval jen hercovo datum narození a nestačil se divit, co mu karty ukázaly. Má se Mirkova těhotná partnerka hroutit a bát se o jejich budoucnost?

Opravdu Heleně vydrží tento spokojený výraz i po narození miminka?

Milenci mají vskutku zajímavé seznámení.Zdroj: Profimedia.cz

„Když se dívám do karet, vidím, že je pan Etzler velmi silná osobnost, ale dost u něj převažuje vysoké ego a ješitnost. Když to vezmeme až do podrobnosti, tyto vlastnosti když se zvyšují, začíná převažovat i slabošství, co se týče žen,“ rozpovídal se věštec Plamínek.

Vlastík Plamínek se s ničím moc nepáře, co vidí v kartách, hned řekne na "plnou" pusu.

Lidé jeho věštbám opravdu věří.Zdroj: Facebook.com

„Vidím tady, že v dětství byl dost ovlivňován maminkou, na které lpěl i v dospělosti. Možná proto se nemohl natolik oddat jedné jediné ženě. Měl kvůli matce zvláštní zábrany,“ povídal dál Vlastík.

Byl opravdu výřečný, co se týče budoucnosti Miroslava s Helenou. Má tam velká pro i proti.

Vlastík se stal hvězdou internetu.Zdroj: Facebook.com

„Jeho poslední partnerka Helena má jako jediná šanci pana Etzlera usměrnit, ale musí zabojovat s jeho egem. On totiž rád hraje na city a s ženami manipuluje. Pokud se ale do roka a půl nepřestěhují z místa, kde bydlí, jejich šance na to, že spolu zestárnou, budou menší a menší,“ viděl to v kartách známý ezoterik.

Opustí místo, kde dosud žili, nebo se na nějaké věštby vykašlou?

Miroslav Etzler natočil na Primě pořad VIP Prostřeno!Zdroj: TV Prima Family

„Jestli se nepřestěhují, nechají to být, čeká je na začátku příštího roku opravdu velká krize, kdy by se pro vztah paní Helena musela prostě obětovat. Ale ona je silná žena a asi by si partnerovy manipulace nenechala líbit a tam vidím ten střet zájmů. Jestli se ale přestěhují, mají obrovskou šanci na spokojený život,“ dodal.

Helena je podle Vlasty rázná žena, která se snaží zkrotit partnerovu ješitnost a nabobtnané ego.

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

„Vidím tady pět zásadních žen v jeho životě, z čehož vážně miloval jen dvě a jedna ho neustále miluje,“ dodal Vlastík. Že by na něj nemohla zapomenout Vilma Cibulková? Nebo Zuzana Bydžovská, které ale doslova zkazil život?

Helena prý věří, že ona neskončí jako předešlé partnerky, že jí herec bude věrný.

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

„Ta jeho Helena jako jediná ho může ukočírovat, i tu jeho touhu po jiných ženách. Možná proběhne jedna nezávazná nevěra, ale nebude chtít ničit rodinu. Jestli si ho ale udrží na otěžích, za jinou jí nepoběží,“ uzavřel vyprávění ezoterik.

Oba se těší na miminko a na nic nemají pomyšlení. Ale aby se Mirek pak necítil odstrčený, až se bude vše točit jen kolem dítěte a partnerku nebude mít jen sám pro sebe.

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

Ukáže čas, jestli dají na rady Vlastíka Plamínka a pro jistotu se odstěhují, aby se vyvarovali krizi, nebo jestli podstoupí to riziko. Jedno je ale jasné. I když je Mirek možná seladón, poslední partnerku si hýčká jako princeznu a těší se na čtvrtého potomka.

Karty jejich vztah vidí jasně, ale jak oni dva na něm zapracují, je už jen a jen na nich…

Herec je konečně zase šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více zajímavostí, které Vlastík vyvěštil celebritám? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů