Šíp.deník.cz

Meghan a Harry: Vztah je v troskách, princ se touží vrátit do Anglie!

Obavy z rozvodu brání princi Harrymu mít spokojenou rodinu s vévodkyní Meghan Markle.

1 / 8
Meghan a Harry

Ohromení špehové z královského paláce nemohli uvěřit svým očím. Opovrhovaný princ Harry učinil zoufalý pokus uzavřít mír s královskou rodinou, do kterého explodovalo rozvodové ultimátum od jeho manželky Meghan.

V zběsilé konfrontaci řekla bývalá herečka svému manželovi: „Buď já nebo oni!“ - poté se synem Archieem v náručí na konci druhého roku manželství odkvačila a nechala manžela napospas těm nejčernějším myšlenkám…

Noční můra

Meghan Markle věří, že celých 22 let své emoce potlačoval a nedokázal se naplno otevřít i zkušeným terapeutům. S touto informací se podělil královský špeh, patrně jedna ze služebných, která má na starosti žehlení jídelních ubrusů.Zdroj: Profimedia.cz


"Harryho sen žít klidný život daleko od královské výkladní skříně se svou ženou a synem - rodinou, kterou vždycky chtěl - se změnil v noční můru," říkají zasvěcení. "Meghan prý od něj zase odešla poté, co se dozvěděla, že Harry tajně vyjednává o ukončení jejich královského vyhnanství. Křičela na něj, že se může vrátit, ale ona a Archie zůstanou v Americe!"

Harry byl chováním manželky zničen! “Vévoda ze Sussexu připouští, že udělal obrovskou chybu, když odešel od královské rodiny. Za Meghaninými zády tajně prosil vévodkyni Kate, manželku svého bratra prince Williama, aby přemluvila královnu Alžbětu a jeho otce, prince Charlese, aby je vzali zpět," uteklo z paláce.

Harry obviňuje Meghan

„Harry a Meghan byli v královské rodině šikanováni. Harry udělal moudré a dospělé rozhodnutí, kterým uchránil svoje malé dítě a manželku před toxickým prostředím,“ míní Carroll.Zdroj: Profimedia.cz

Meghan ale návrat nechce! Varovala Harryho, aby učinil správné rozhodnutí - měl by si prý uvědomit, že pokud se rozhodně špatně, už nikdy neuvidí svého syna!

Rozvodové ultimátum bylo poslední věcí, kterou Harry očekával, když on a Meghan ohromili svět - a uvrhli palác do krize - tím, že v lednu oznámili odchod z královského života.

Sen o nezávislosti se nakonec změnil v noční můru poté, co nevyšel Meghanin návrat ke kariéře herečky, který se uskutečnil v dokumentárním filmu od Disneyho, byl kritizován, a Harry zjistil, že jeho jediný skutečný přínos pro budoucí zaměstnavatele je jeho královský titul.

"V královské rodině kvůli vývoji událostí všichni řeší Harryho směřujícího k ponižujícímu mentálnímu zhroucení," říká zdroj. "Je mučen, celé jeho já se dělí se mezi jedinou známou rodinou a ženou a dítětem, které zbožňuje."

Strach z budoucnosti

Manželka Meghan Markle Harryho uklidňuje, že se ani v nejmenším nepodobá svému otci, ale Harry jí nevěří. ,,Harry si myslí, že bude stejně špatný otec, jako byl Charles, ani Meghan mu to nedokáže rozmluvit. Útěchu hledá v terapii.'Zdroj: Profimedia.cz


"Lidé z jeho okolí ví, že se cítí odříznutý a osamocený a bojí se toho, co by mohla přinést budoucnost," uniklo z okolí prince. "Vždycky ho chránila jeho rodina, ale teď má vše pod kontrolou Meghan a její ultimátum, což Harry nedokáže snést!"

Podle všech je největší ironií, že rozvod by učinil Harryho královské příbuzné šťastnými. Ve skutečnosti to může být jediný způsob, jak se Harry může kdy vrátit.

Přestože uprchlý princ veřejně říkal, že opustil své královské povinnosti a stěhování do Ameriky bylo pro něj a jeho rodinu to nejlepší, člověk blízký jeho rodině říká: „Harry zjistil, že na druhé straně Atlantiku tráva není  - a mohl by nakonec ztratit všechno, včetně své ženy a svého syna. “

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů