Šíp.deník.cz

Roztékající se obličej vévodkyně Fergie prodělal drastickou změnu

S šedesátkou na krku se zapomenutá vévodkyně z Yorku a bývalá manželka možná pedofilního prince Andrewa Sarah "Fergie" Ferguson rozhodla pro drastickou změnu vizáže. Nešla si ale koupit nejnovější oční stíny od Kylie Jenner, rovnou se objednala k plastickému chirurgovi, který nadzvedl tohle, zaplnil tamto, tenhle kus úplně odstranil a z půvabné postarší paní stvořil vlastní verzi Frankesteinova monstra.

1 / 9
Sarah "Fergie" Ferguson

Přestože není dvakrát vítanou na královském dvoře, často se tam objevuje. Právě teď drží prince Andrewa za ruku a doufá, že vyšetřování kolem Jeffreyho Epsteina a sexuálního otroctví neodhalí něco opravdu škaredého, protože pak by byla manželka muže, který v drahých domech znásilňoval nezletilé dívky. Stresu plno a narozeniny za rohem, Fergie se rozhodla udělat si radost a šla na plastickou operaci a botox. Kdysi opravdu nádherná ženská jednoduše zestárla, což poznamenalo hlavně její tvář. Nateklé oči, leguání lalok pod bradou a úsměv zmoženého pitbulla se k sexy šedesátce, jak se vévodkyně z Yorku popisuje, nehodí. A co teprve kdyby stála vedle božské Kate Middleton a hvězdné Meghan Markle?

Za plastiky se nestydí

Sarah 'Fergie' FergusonZdroj: profimedia

Za svou návštěvu chirurga se na rozdíl od milionů žen, včetně slavných krásek, vůbec nestydí. Sama totiž ke změně vizáže poznamenala: ,,Musela jsem tomu hodně pomoct!" A není to poprvé. Od rozvodu s Andrewem v roce 1996 prodělala několik menších zákroků, mezi něž patřil lifting a pár jehel botoxu do čela. 

,,Nesnášela jsem svůj zmrazený výraz," prozradila, když byla dotázána na botox. Před svými kulatými narozeniny si tak matka princezen Eugenie a Beatrice nadělila dárek v podobě kompletního přetransformování. Prý ,,musela napravit rozsáhlé škody z dětství", což mimo jiné zahrnuje i nechirurgické procedury, jako například vitamínové injekce do krku.

Botox, face lifting a terapie kmenovými buňkami

Sarah 'Fergie' FergusonZdroj: profimedia

Plastický chirurg se na ní pořádně vyřádil. Roztékající obličej vyhladil, do čela píchl další dávku botoxu, vrásky kolem rtů a očí nechal zmizet a víčka lehce nadzvedl, aby vévodkyně z Yorku nevypadala jako Bambi po zjištění, že jeho matku zastřelili.

,,Bála jsem se, že to bude bolet, ale tak strašné to nebylo," podělila se o průběhu zkrášlující procedury. Aby toho nebylo málo, rozhodla se pro ještě jeden dárek - regeneraci nohou. S chodidly měla celý život problém a v mládí podstoupila několik procedur, které jí pomohly. Stejnou si dopřála i tentokrát na slunných Bahamách, kde prodělala terapii kmenovými buňkami.

Problémové palce

Sarah 'Fergie' FergusonZdroj: pinterest

,,Myslím si, že právě ty roky jízdy na koni mi zničily palce," sdělila o partiích, které si v roce 1992 její milenec John Bryan strkal do úst. ,,Tady mi udělali díru do kosti," ukázala na svůj palec na noze, ,,a implantovali tam kmenové buňky z mého břicha - zhruba 20 miliónů buněk. Teď můžu konečně chodit v podpatcích!"

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů