Šíp.deník.cz

Victoria Beckham JE TĚHOTNÁ: S Davidem čekají v pořadí páté dítě

U Beckhamů se oslavuje. Podle nejnovějších a super exkluzivních zpráv z řad blízkých přátel, kteří to pravděpodobně neměli prozradit veřejnosti, čeká David a Victoria další, v pořadí páté dítě! Může být bývalá členka Spice Girls ještě šťastnější?

1 / 15
Victoria a David Beckham

Victoria Beckham je často nazývána Ledovou královnou. Nemá to nic společného s žádnou pohádkovou bytostí od Disneyho, může za to její chladné vystupování na veřejnosti a častá absence úsměvu. Doma je však jiný člověk. Milá, hodná, starostlivá, laskavá. Pro své děti by udělala všechno na světě, a když si přáli dalšího sourozence, přání jim splnila.

Pravděpodobně to bylo jinak. Každopádně se Victoria Bechkam nyní s dietou rozloučí a vymění ji za plný talíř neskutečných lahůdek, které jim osobní kuchař s úsměvem na tváři vaří. A pokud hledáte na Victoriině Instagramu oznámení, protože dnes je to moderní, zpráva je tak čerstvá, že pravděpodobně ani netuší o jejím úniku.

Holka nebo kluk?

Victoria BeckhamZdroj: instagram

Podle blízkých je pár neuvěřitelně šťastný. O pátého člena malého Beckhamovic klanu se snažili dlouho a nakonec to vyšlo. Zda se bude jednat o chlapce nebo holčičku je možná ještě brzo spekulovat.

David a Victoria mají tři chlapce - nejstaršího Brooklyna, Romena a Cruze, a nejmladší holčičku Harper, pro kterou má maminka neuvěřitelnou slabost. Podle blízkých si pár přeje další holčičku, aby si měla Harper s kým hrát.

Dokonalé oznámení

David BeckhamZdroj: instagram

Pár těhotenství nejbližším přátelům oznámil velice klasicky a důstojně. Několik informací prozradil časopisu OK! blízký zdroj páru.
,,Pozvali k sobě nejbližší rodinu a přátele," řekl. ,,Poté chtěl David provést přípitek a každý dostal skleničku šampaňského. Tedy až na Victorii."

,,To ostatním přišlo vskutku podezřelé. Poté se David zvedl a se slzami v očích všem oznámil, že očekávají další děťátko," prohlásil. Lepší oznámení si ani nemohli přát.

Drby o rozvodu byly opravdu jen drby

David Victoria BeckhamZdroj: winto

,,Radostí doslova skáčou," pokračuje zdroj. ,,Oba se cítí požehnaní." Zdroj nakonec naznačoval, že si důvěrný kruh kolem Beckhamových štěbetá o tom, že to bude doopravdy holčička.

Zpráva o novém potomku nemohla přijít v lepší chvíli. Pár poslední měsíce bojoval s drby, že se po dlouholetém pokojném manželství naskytly neduhy a budou se rozvádět. Celému světu několikrát dokázali, že jsou to jen zvěsti, lidé jim ale moc nevěřili.

,,David miluje, když je Victoria těhotná."

David Victoria BeckhamZdroj: winto

,,Oba se navzájem moc milují," řekl blízký přítel. ,,A když je Victoria těhotná, miluje ji David o to víc. Victoria během těhotenství celá září a má klid na duši. A přiznejme si, zbožňuje, jak je David o tolik pozornější a stále kolem ní lítá."

A ačkoliv jsou oba rodičové štěstím bez sebe, u zbytku rodiny panuje menší nesoulad. Podle zdroje jsou chlapci Brooklyn, Romeo a Cruz a nejmladší Harper novinkou trochu zaskočeni.

Brooklyn v šoku, Harper nadšená

David Victoria BeckhamZdroj: winto

,,Brooklyn byl celkem v šoku, když mu o dalším sourozenci řekli. Romeo a Cruz byli nadšeni, malá Harper vypadá vzrušeně, ale také působí trochu zmateně," prozradil zdroj.

Teď, když je podle několika blízkých potvrzeno, že je Victoria doopravdy těhotná, se přátelé a rodina sází o to, jak se bude nejnovější přírůstek do rodiny jmenovat.

A co jména?

David Victoria BeckhamZdroj: instagram

,,Všichni si myslí, že pokud se jim narodí holčička, bude se jmenovat Caroline - což je Victoriino prostřední jméno," prozradil zdroj.
,,David by moc rád vzdal hold své manželce a pojmenovat svou budoucí dcerku Caroline by byl ten nejlepší způsob."

Pokud by to byl kluk, o čemž spoustu přátel pochybuje, dostal by nějaké zvláštní jméno, jako například Brooklyn, kterého pojmenovali podle části New Yorku. Vše se ale co nevidět dozvíme.

A co na to Taťána Makarenko?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů