Šíp.deník.cz

Victoria Beckham: ŠPATNÁ kamarádka, dobrá matka. TOHLE řekla své dceři!

Victoria Beckham o sobě poslední dobu dává často vědět. V některých případech se o to neprosila; třeba když zklamala miliony fanoušků Spice Girls a odřeka společné turné. Také se neprosila o zvěsti rozpadajícího se manželství se svým manželem Davidem. Po dlouhé době ale řekla a udělala něco na úrovni.

1 / 19
Victoria Beckham

Jméno Victorie Beckham, kterou můžete znát pod pseudonymem „ta mrcha, kvůli které se Spice Girls nikdy nedají dohromady“, je poslední dobou slyšet na každém rohu.

 David Victoria BeckhamZdroj: winto

Nedávno celý svět řešil její rozchod s Davidem, který se nakonec ukázal jako „fake news“, jak by Donald Trump řekl. Tenhle drb prý vypustila jejich PR pracovnice, za což dostala velkého padáka.

Pak tu byl problém se Spice Girls, kdy se zbytek děvčat ochotně domluvil, že za mega obnos peněz udělají světové turné. Ale kamarádka Victoria je odmítla, protože… protože proto.

 Děvčata ze skupiny Spice Girls na jevišti v Londýně. Drobná Victoria Beckham (třetí zleva) si prý schválně vzala boty s extra vysokými podpatky, aby převýšila ostatní.Zdroj: Profimedia.cz

Victoria se po skandálech začala zase starat jenom o sebe. I přes to, že s Davidem drby o rozvodu rozprášily, tráví spoustu času od sebe, někdy na opačných koncích světa.

O dni otců Victoria sdílela na Instagramu Davidovu fotku s popiskem nejlepší táta na světě. Všechno tedy vypadá zase fajn a podle plánu.

David BeckhamZdroj: instagram

Forbes Women‘ summit tento týden poprosil Vicky, aby se trochu rozpovídala o životě za branami Beckhamovic haciendy.

Victoria BeckhamZdroj: instagram

Victoria na summitu sdělila, že podporuje svou dceru v jejích snech. Protože ji samotnou kromě Davida moc lidí nepodpořilo, když se po Spice Girls rozhodla fušovat do oblečení.

,,Byla jsem členka Spice Girls provdaná za známého fotbalistu. Ale oblečení mluvilo za sebe,“ řekla. ,,Módní svět mě tehdy nebral moc vážně.“

Victoria BeckhamZdroj: instagram

,,Ale já se nedala. A podívejte se, jak to dopadlo,“ svěřila se s chladným úsměvem na summitu. Victoria prozradila, že svou šestiletou dcerku Harper snaží jakkoliv podporovat v tom, co chce dělat.

,,Řekla jsem Harper: ,Zlato, jsi děvče a můžeš dělat, co budeš chtít.‘ Je to velmi silné děvčátko, říkala, že by chtěla být vynálezkyně. Je to silná, chytrá malá holčička.“

David Victoria BeckhamZdroj: winto

Znejistilo nás, kolikrát Victoria o své dceři řekla, že je silná. Každopádně je Victoria na svou dceru velmi hrdá.

Victoria BeckhamZdroj: instagram

,,Co se týče holčičí síly, vždycky to budu silně podporovat, nikdy nepřestanu,“ dodala. Victoria pak ujistila, že i zbytek svých dětí podporuje v tom, co chce dělat a čím se chtějí stát.

Poté si chtěla popovídat o svém manželovi. ,,Jsem hrozně šťastná, že mám podporu mého neuvěřitelného manžela! Vždycky mě povzbuzoval, abych šla za svými sny a dělala, co mě baví.

 David Victoria BeckhamZdroj: winto

,Kdyby nebylo jeho,“ dodává Victoria ostražitě, ,,všechno by bylo o hodně těžší. A ne jen pracovně, ale i doma. Je prostě úžasný!“ Victoria se také podělila, jak to mají s výchovou dětí.

,,S Davidem jsme si rovni. Jak s prací a věcmi doma, tak s výchovou našich krásných dětí. Jako spousta žen, i já se čas od času dokážu zkritizovat. Ale co je nejdůležitější, snažím se být tou nejlepší mámou na světě.“

Victoria BeckhamZdroj: instagram

,,S tím jde v ruku v ruce být i tou nejlepší manželkou pro svého muže. Někdy si ale připadám jako při žonglování a není to žádná sranda.

David Victoria BeckhamZdroj: winto

,,Často si musím připomínat, že mám po příchodu domů položit telefon z ruky. Že na všechny e-maily mohu odpovědět až ráno. Že mám jít trávit společné chvilky s Davidem a dětmi. Je to všechno o nastolení rovnováhy."

 David Victoria BeckhamZdroj: instagram

 73 otázek pro Posh Spice:

Zdroj: Youtube

 

 

 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů