Šíp.deník.cz

VÍME PRVNÍ: Rychtář v noci řádil u Macury v domě! Známe detaily jeho "návštěvy"

5 fotografií 5
Josef rychtář hledal v domě Zdeňka Macury zpěvačku.
Josef rychtář hledal v domě Zdeňka Macury zpěvačku.
Zdroj: Šíp
2013 - Oba partneři vypadají zamilovaně 2013 - Bitka Macury s Rychtářem v Zaječí. V Zaječí plály vášně. Bitka mezi Macurou a Rychtářem na Ivetině dubnovém koncertu v Zaječí.
Sdílej článek:

Josef Rychtář ztratil zřejmě poslední nervy a na vlastní pěst se vydal pátrat po zpěvačce Ivetě Bartošové! Šíp získal v noci informace o jeho návštěvě domku Zdeňka Macury v Líbeznici a budete se hodně divit!

"Ano, je pravda, že jsem tam v noci byl. Musel jsem se přesvědčit, že tam Iveta není. Nevěřím jeho slovům, že Iveta je v pořádku a že mluvil s policií," přiznal Rychtář s tím, že pokud Macuru policie nechytne dříve než on nebo pokud by se Ivetě něco stalo, Macurovi vše spočítá. "Já ho roztrhnu, já mu snad zpřelámu nohy," řekl do telefonu.

Podle něj je Macura zakladatelem jakési náboženské sekty! "Nafotil jsem tam nějaké bible, no šílenost. I na internetu o něm píší jakési informace o tom, že založil nějakou sektu či co," vylíčil Rychtář s tím, že od policie zatím nemá žádné informace. Ta ho podle všeho po jeho návštěvě v Líbeznici cestou zpět do Uhříněvsi dokonce kontrolovala, když zastavila jeho vozidlo. "Asi je na mě tam lidi z toho baráku zavolali, ale po kontrole dokladů mě zase pustili," dodal Rychtář.

Na Macuru, s nímž ve středu zmizela ze svého domu v Uhříněvsi Bartošová, je vyhlášeno policejní pátrání! Včera ještě do médií tvrdil, že je s policií v kontaktu a vše je v pořádku, to je ale lež! S policií prý spolupráci odmítl. (rr)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů