Šíp.deník.cz

Vlastík Plamínek VYVĚŠTIL budoucnost Jardu Jágrovi: Veronika má sladké tajemství

Dalším hostem v relaci "Lucie, postrach celebrit" byl známý věštec a ezoterik Vlastík Plamínek. Nejenže tam udělal takovou show, na kterou lidi z okolních redakcí Šípu jen tak nezapomenou, ale ještě nezapomněl na osud našich nejznámějších celebrit. Na paškál si vzal třeba hokejistu Jaromíra Jágra, který asi bude koukat, co na něj v roce 2018 čeká!

1 / 21
Copak asi tak hrdličky čeká v roce 2018?

Copak asi tak hrdličky čeká v roce 2018?Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

Vlastík se nebál ani Jana Krause.

Dokonce i Jan Kraus si ho pozval do své show.Zdroj: Facebook.com

Věštec Vlastík Plamínek, pravým jménem Vlastimil Brůček, přijal pozvání do relace „Lucie, postrach celebrit“ a byla to vážně jízda. Sice si nevzal svůj pověstný bubínek, ale to nevadilo. On totiž zaimprovizoval na vše, co měl zrovna po ruce.

On dokáže totiž zabubnovat opravdu na cokoliv.

Dokonce vydal i knihu.Zdroj: Facebook.com

Dokonce na úvod začal „zpívat hymnu“ na Šíp a tím rozhycoval nejen všechny v okolí, ale dokonce i všechny, co se na live stream dívali. Tolik energie, kolik z ezoterika číšilo, se jen tak nevidělo. Samozřejmě nezapomněl na svůj největší „hit“ Štěně.

Z Jaromíra má dobrý pocit, že se konečně usadí.

Vlastík se stal hvězdou internetu.Zdroj: Facebook.com

Ale nebyl tam jen od bubnování a dělání nezapomenutelné atmosféry, tak také věštil, co čeká naše největší české celebrity v následujícím roce. S nikým si nebral servítky a na paškál si vzal i božského hokejistu Jaromíra Jágra s jeho přítelkyní Veronikou Kopřivou.

Jarda ani neví, co ho příští rok čeká.

Jarda se na svou bývalku určitě rád podívá.Zdroj: Facebook.com

„V roce 2018 tu vidím svatbu. Jarda se konečně ožení, takže se stane, na co všichni čekají. Ale já tu vidím i něco dalšího. Té svatbě totiž bude předcházet ještě jiná událost,“ rozpovídal se nad svým nářadíčkem Vlastík Plamínek.

Copak Veronika tají?

Jarda měl i přes přítomnost slavných krasavic oči jen pro Veroniku.Zdroj: Profimedia.cz

„Jeho přítelkyně totiž bude nejdříve čekat miminko, než nastane svatba. Takže tím vlastně tak trochu bude k sňatku dohnán. Ta slečna si to moc dobře promyslela, jak vlastně dostat Jardu do chomoutu,“ smál se Vlastík

Jarda už prý bude brzy ženáč.

Nakonec Katka se Zuzanou Jardu 'ulovily'.Zdroj: Profimedia.cz

Není už teda třeba bývalá modelka Veronika těhotná? „To ještě ne, to tady nevidím, ale v příštím roce už bude a pak nastane i ta svatba. Co si ale budem povídat, už na to Jarda čas má,“ dodal se smíchem věštec.

Veronika ho prý dostane před oltář.

Nespustil z přítelkyně oči.Zdroj: Profimedia.cz

Podle něj ale Jarda nebude smutný, že to přijde v jiném pořadí, než to chtěl. Přeci jen vždycky mluvil o tom, že by chtěl nejdřív svatbu a pak třeba tu rodinu. To by ale musel skončit s hokejem, což zatím neplánuje. Udělá snad teda Verča na něj podraz a „náhodou“ otěhotní, aby to urychlila?

Veronika moc dobře ví, jaké má v Jardovi terno.

Jsou jako zamilované hrdličky.Zdroj: Profimedia.cz

O tom se už Vlastík nezmínil. Ale jedno je jisté. Ta věštba se určitě bývalé finalistce Miss musí pořádně zamlouvat. Přeci jen se sama vyjádřila, že je pro ni víc založení rodiny než svatba. A takhle by zabila dvě mouchy jednou ranou. Nechme se překvapit, jak až měl Vlastík pravdu.

Rok 2018 bude asi pro hokejistu zlomový, teda říkal to Vlastík.

Jarda pokřtil svoje hodinky.Zdroj: Profimedia.cz

Ale ten live stream nebyl jen o věštbách, ale i o soutěži o luxusní vlasovou kosmetiku v hodnotě 5 tisíc korun + kniha a DVD Vlastíka Plamínka. Soutěžní otázka zazněla v rozhovoru, kde se dozvíte i podmínky soutěže. Ale i pro ty, co nechtěli soutěžit, tak máme překvapení. Na eshopu www.prozdravlasy.cz/brelil můžete do Vánoc nakoupit kosmetiku značky Brelil se slevou 20 procent.

Vlastík na všechny práskne, co je čeká.

Lidé jeho věštbám opravdu věří.Zdroj: Facebook.com

Na celý live stream s Vlastíkem Plamínkem se podívejte zde, kde třeba věštil i Karlu Gottovi:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů