Šíp.deník.cz

Vnadná herečka Denisa Pfauserová OTEVŘENĚ PRO ŠÍP: Přítel nechce vidět moje prsa

Herečka Denisa Pfauserová je sexbombou televizní zábavy. Snad každý chlap by chtěl mít takovou kočku doma. Ale mají smůlu, protože Olinka z Ulice je šťastně zadaná už přes dva roky. Jenže to občas není tak zalité sluncem, jak by se to mohlo zdát. Důvodem svárů bývají Denisina prsa!

1 / 18
Krásná herečka to nemá s přítelem zrovna jednoduché.

Pěkně stavěná herečka nemá o nápadníky nouzi.

Denisa se proslavila především v Ulici.Zdroj: Profimedia.cz

Sexy herečka Denisa Pfauserová má za sebou dost zapamatovatelné role. Nebyl za tím jen její nesporný talent, ale také dokonalé tělo, které se nebála ukázat před kamerou. V takové komedii Prázdniny v Provence ukázala prsa.

Do společnosti chodí spíše zahalená, ale před kamerou to umí pořádně "rozjet".

V rovných vlasech by ji nikdo nepoznal.Zdroj: Profimedia.cz

Samotné Denise to nepřijde nic divného, když má před kamerou nahota své opodstatnění. Prostě když to tam patří, tak nemá problém odhodit stud a ukázat, jak ji příroda stvořila. Přeci jen se za své tělo nemusí vůbec stydět.

O své křivky se stará. Cvičí často jógu, aby měla pružné tělo a dokonce cvičit začala se svým partnerem.

V rovných vlasech by ji nikdo nepoznal.Zdroj: Profimedia.cz

„Ona to byla opravdu jen malá chvilka, když jsem ukázala prsa. To jsem se zrovna oblékala jakože po sexu, proto tam byla ta scéna s těmi odhalenými prsy. To mi tak nevadilo, i ikdyž to pak bylo všude v novinách, přitom šlo jen o pár vteřin,“ prozradila v živém rozhovoru pro Šíp sympatická Denisa.

Ta se za svá prsa rozhodně stydět nemusí. Kam se na ni hrabou silikonové nádhery, které mají místo hrudníku fotbalový míče.

Denisa je nejen talentovaná, ale i krásná.Zdroj: Profimedia.cz

Občas něco ukázat ze svého těla nemá problém, ale co kdyby přišla nabídka z pánského časopisu? „Přes to nejede vlak, to bych se nikdy nevlékla. Nedokázala bych si představit, že by jednou přišlo mé dítě a přineslo by sebou ten časopis. Asi bych se propadla hanbou,“ povídala dál pro relaci „Lucie, postrach celebrit.

S partnerem je šťastná, žijí spolu 2,5 roku a výměny názorů nemají moc často.

Denisa je šťastně zadaná.Zdroj: Profimedia.cz

Ale budoucnost a případné děti nejsou to jediné, proč by se nahotě vyhýbala. Její přítel, producent jednoho seriálu, je sice z branže, ale nedokáže na svou lásku koukat v televizi, když ukazuje křivky, které má vidět jen on sám.

Třeba v Ulici předvedla v roli Olinky, že ani za svůj zadek se stydět nemusí.

Denisa PfauserováZdroj: jirkazz.gzk.cz

„Sice je z branže, chápe mé pracovní nasazení, ví, co ta má práce obnáší, ale v praxi je to trochu jiné. Když šel film Prázdniny v Provence do kin, nemohl tam jít se mnou a koukat na to, že se jeho holka ukazuje nahá. Prostě by to nepřekousl, proto ten film ještě neviděl,“ postěžovala si Denisa.

Naštěstí si to ale vyříkali a Denisin partner prostě nebude koukat na snímky, kde se budou svlékat.

V seriálu diváci víc neviděli.Zdroj: jirkazz.gzk.cz

Ale její přítel není jediný, komu by vadilo, kdyby partnerku viděl před kamerou bez spodního prádla. „Jirka Mádl za mnou přišel a řekl mi, že vlastně mého partnera chápe, protože sám by asi nezkousl koukat na svou holku, jak se svléká před kamerou,“ snaží se celou záležitost odlehčit.

V nekonečném seriálu se její postava také pořádně odvázala, ukázala se ve spodním prádle a dokonce zkusila trojku.

Denisa PfauserováZdroj: jirkazz.gzk.cz

Krásná herečka si ale nestěžuje, sama se do svlékání nežene, nechce mít doma dusno. Radši bude dál chodit na castingy a zkoušet své štěstí, než na to jít přes nahotu a třeba přes sociální sítě se zviditelňovat zadkem a ňadry. Konečně v této době někdo normální, kdo nepodlehl striptýzu na sociálních sítích. Denisa to má v hlavě opravdu srovnané a z natáčení rozhovoru jsme odcházeli s pocitem, že se najde i mladá herečka, která by pro kariéru neudělala všechno.

Postavu má ale lusk. Lekce jógy, kam chodí s Klárou Issovou, se opravu vyplácí.

Denisa PfauserováZdroj: jirkazz.gzk.cz

Další pikantnosti ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů