Šíp.deník.cz

Vojtek bude BYDLET s přítelkyní! Ta se za ním stěhuje dokonce do Prahy!

9 fotografií 9
Roman Vojtek si nový vztah užívá.
Roman Vojtek si nový vztah užívá.
Zdroj: Musical production/Herminapress.cz
Roman Vojtek Roman Vojtek je po rozvodu zase šťastný. Muzikálová parta měla co slavit. V baru se všichni dobře bavili.
Sdílej článek:

Herec Roman Vojtek (44) a jeho přítelkyně Petra Vraspírová už pracují na společném bydlení. Muzikálová zpěvačka opouští Plzeň a stěhuje se k Romanovi do pražského pronajatého bytu.

"Petra ukončila angažmá v divadle v Plzni a bude žít pražský život na volné noze," prozradil Vojtek, který dorazil na oslavu stého výročí muzikálu Antoinetta - královna Francie z Plzně, kde v tuto chvíli probíhá velké Petřino stěhování. "Každý ví, že s nadsázkou je lepší vyhořet než se stěhovat, tak asi tak," usmívá se Vojtek.

Na společné bydlení se těší. "Snažím se být šťastný. A to je samozřejmě teď s Petrou," dodal Vojtek, kterému končí zanedlouho divadlení sezona. "25. června Antoinetta oslaví 100. výročí open air představením na zámku Konopiště pro 5000 lidí, myslím, že to bude úžasná podívaná, plánuje se ohňostroj a další věci a pak už začne léto," říká Roman.

S Petrou plánují dovolenou a on sám také vyrazí na pánskou jízdu. "Stejně jako loni se chystám na loď s kamarády a dětmi. Loni jsem byl s Editkou a užili jsme si to fantasticky," dodal Vojtek.

Na párty do Follow me baru dorazili vedle Vojtka všichni představitelé muzikálu Antoinetta - královna Francie Iva Marešová, Vanda Karolyi, Pavel Soukup, Andrea Holá nebo Josef Vágner, který vyvedl do společnosti po hodně dlouhé době svoji přítelkyni, Němku Marlen, se kterou chodí skoro tři roky. "Měli jsme teď trošku krizi, delší krizi, ale vysvětlili jsme si to a vše je zase v pořádku," řekl Josef Vágner. "Myslím, že nám rozchod prospěl, vyjasnili jsme si, co chceme a teď je to lepší než předtím," dodal Vágner.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů