Šíp.deník.cz

Herec Roman Vojtek OTEVŘENĚ pro Šíp: Na svou partnerku ČASTO ŽÁRLÍM!

Sympatický herec Roman Vojtek vypadá tak trošku uhlazeně. Ale když je vedle své lásky Petry Vraspírové, pookřeje natolik, že se z distingovaného umělce stane rozněžnený zamilovaný školák, který na přítelkyni může oči nechat. Šíp toho byl svědkem, jak se k Petře Vraspírové chová a hlavně, jak o ní na naši kamerů mluví.

1 / 12
I po třech letech je slavný pár stále zamilovaný.

Herecký pár je spolu už přes tři roky, ale jejich láska neustále graduje. Místo toho, aby ta zamilovanost vyprchala, u nich je to jinak. Milují se čím dál víc a oba jednohlasně říkají, že našli svou spřízněnou duši.

Když jste v jejich společnosti, připadáte si jako v pohádce se šťastným koncem – zlomený herec v rozvodovém procesu našel holku do nepohody, které nešlo o slávu a peníze, ale o opravdovou lásku. To se v českém showbyznysu jen tak nenosí.

Věkový rozdíl mezi nimi nehraje žádnou roli

I po třech letech je slavný pár stále zamilovaný.Zdroj: Profimedia.cz

S Romanem Vojtkem a Petrou Vraspírovou se Šíp sešel v Resortu Svatá Kateřina, kam si zamilovaný páreček odjel zrelaxovat a po delší době užít jen sám sebe. Kvůli pracovní vytíženosti se většinou doma jen míjejí a bojí se, že se ta láska začne vytrácet.

„Na vztahu musíte neustále pracovat. Nemůžete usnout na vavřínech. My se milujeme čím dál více, ale oba si uvědomujeme, že o sebe musíme navzájem pečovat a najít si ten čas, kdy budeme jen spolu sami dva, přesně jako tady ve Svaté Kateřině,“ prozradil Roman Šípu v živém rozhovoru pro facebookovou stránku „Lucie, postrach celebrit“.

Propojené duše se jen tak nevidí

I po třech letech je slavný pár stále zamilovaný.Zdroj: Profimedia.cz

Petra mu v párovém rozhovoru jen přitakávala. „Všichni mi říkali, že ta zamilovanost brzy opadne, třeba do roka, ale my jsme spolu přes tři roky a přijde mi, že je to čím dál tím více intenzivnější. Jako bychom byli na sebe napojení. Třeba ráno vstaneme a oba máme chuť na stejnou snídani,“ smála se krásná herečka.

A žárlí vůbec ještě na sebe? „Já si myslím, že žárlivost ke vztahu patří. A já nemám problém přiznat, že na Petru žárlím a někdy dost často. Není to tak, že bych jí lezl do telefonu a slídil, ale když jí někdo napíše pozdě večer, tak se vyptávám, kdo to je. Zdravé žárlení ke vztahu patří,“ rozpovídal se Roman.

I po letech jsou jako zamilovaní puberťáci

Cvrlikají jako čerstvě zamilované hrdličky.Zdroj: Instagram

Petra s ním souhlasí, protože i sama občas na svého milého zažárlí. Přeci jen má fanynek na každém rohu. „Roman je opravdu známý člověk, ženy po něm letí, to jsem věděla už od začátku, ale já mu věřím. Věřím, že by mi to neudělal,“ dodala herečka.

Ta má dokonce opravdu výborné vztahy s Romanovými dětmi, což je pro herce velmi podstatná věc. „To si u Péti cením snad ze všeho nejvíc, jak si sedla s Editkou a Beníkem, jak si je získala a omotala kolem prstu. Přeci jen jsou to malé děti, ale Péťa je s nimi jedna ruka,“ usmíval se zamilovaně Roman.

S Romanovými dětmi je velká kamarádka

Petra si skvěle rozumí s Romanovou dcerou Editkou.Zdroj: Instagram

„Já mám ráda děti a jsem ráda, jak hezky mě přijaly. Editka nám dokonce připravila svatební obřad, takže by asi ráda, abychom se vzali, a už také vymýšlí jména pro sourozence. Ale s ním zatím nespěcháme, až třeba za dva roky,“ dodala Petra.

Jestli vás zajímá, co všechno tento pár „napráskal“, tak se podívejte v další kapitole na video, ve kterém se jen pro Šíp otevřeli. Z jejich slov nám až ukápla slzička dojetí, což se opravdu moc často nestává.

Kdy bude svatba? To už slavný pár neprobírá, stačí, že je Romanova dcerka oddala a do sňatku se nehrnou. To dřív asi budou čekat miminko.

Užívají si spolu každou minutu.Zdroj: Profimedia.cz

Celý rozhovor se sympatickým Romanej Vojtek a sexy Petrou Vraspírovou si pusťte na tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů