Šíp.deník.cz

Vrátí se nemocná Libuše Šafránková před kameru? Má NADĚJNÉ vyhlídky!

Libuše Šafránková
Libuše Šafránková
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Konečně! Z okolí Libušky Šafránkové (62) přicházejí samé dobré zprávy. Herečce se prý daří mnohem lépe a rakovina už snad bude minulostí. Vrátí se ale ještě někdy před kameru?

Hereččin zdravotní stav se v posledních letech často podivuhodně střídal. Byla období, kdy raději nevycházela do společnosti, aby se záhy nečekaně objevila v seriálu nebo v pohádce. Před několika měsíci pak přišla děsivá zpráva – Libuše Šafránková prodělala rakovinu a podle dostupných informací přišla o pětinu plic. Fanoušci herečky byli zděšení, nedalo se ale dělat nic jiného než čekat, jak se její zdravotní stav bude vyvíjet dál.

Libuška však dokázala, že je bojovnice. „Už je na tom mnohem lépe, i když si sama nedošla pro vyznamenání na Pražský hrad. Na takovou společenskou událost si ještě netroufla," řekl Šípu člověk z hereččina okolí.

Velkou podporu má Libuška i ve své rodině, v manželovi Josefu Abrhámovi, v synovi Josefovi a také v sestře Miroslavě, která za ni ocenění přebrala. Celá rodina se po vypuknutí hereččiny nemoci semkla dohromady a všichni její členové dělají vše pro to, aby se co nejdříve uzdravila.

Nedávno se také objevily informace o tom, že by se i s manželem měla přestěhovat do zděděného domku ve Šlapanicích u Brna, kde by načerpala novou sílu, přičemž rekonstrukci by měl mít na starost syn Josef. Změna bydliště prý ale ještě rozhodně není definitivní. „V Praze žijí Libuška i Josef dlouhá léta a jen těžko by se s ní loučili. Zvlášť když její sestra bydlí jen pár kroků od ní a mohou se tak vídat denně. Může se o ni starat, může jí vařit nebo pomoci se všemi domácími záležitostmi. Kdyby byly stovky kilometrů od sebe, nesly by to určitě obě velmi těžce," řekl Šípu člověk blízký herečce.

A jak to vypadá s návratem k práci? Tady prý zatím změna nejspíš nehrozí. Na rozdíl od jiných herců, kteří doslova touží zemřít přímo na prknech, která znamenají svět, dávají oba herci přednost spíš péči o své zdraví a domácí pohodě. Pokud však léčba bude probíhat stejně úspěšně jako dosud a Libuška se bude cítit lépe, zřejmě není vyloučeno, že v budoucnu ještě na nějakou tu filmovou nebo divadelní nabídku kývne. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů