Šíp.deník.cz

Vsadíme boty, že ji nepoznáte… Z krásné holčičky VYROSTLA SEXBOMBA!

6 fotografií 6
Krásná je tak jako tak. Jen si není ani trochu podobná...
Krásná je tak jako tak. Jen si není ani trochu podobná...
Zdroj: Koláž Šíp
Sexy Elizabeth Hurley je úspěšná herečka, modelka a módní návrhářka. Znáte lepší propagaci svých plavek, než vlastní sexy tělo?! Hurley se za své ženské přednosti nikdy nestyděla. Tak to jsou ony - legendární šaty Versace, který Liz proslavila.
Sdílej článek:

Černobílý snímek je starý třicet. Blonďaté krasce je na něm sladkých devatenáct a nikdo ji tehdy ještě neznal… Vyrostla z ní ale sexy herečka, modelka a také žena s nejslavnějšími šaty červeného koberce.

Jako vzpomínku k zaprášené fotce napsala: „Mé dětské já, bylo mi devatenáct let." Jen těžko by někdo v roztomilé mladé krásce poznal britskou herečku Elizabeth Hurley (49).

Během své kariéry, kterou začala až ve dvaadvaceti, už obarvila své lokny tmavě hnědým přelivem. Diváci si jí mohou pamatovat například z komedií Austin Powers, nebo Smlouva s ďáblem, kde ztvárnila neuvěřitelně sexy pekelnou paní.

Naprosto legendární se pak staly její černé šaty s nekonečným výstřihem od slavného návrháře Versace. Ty si oblékla v roce 1994, když ji poprvé jako partnerku představil Hugh Grant (54).

Odvážné šaty odhalily plné přírodní trojky Liz a staly se legendou. Vyhrály anketu neikoničtější šaty červeného koberce, jde o nejznámější Versaceho kus a dokonce mají vlastní stránku na internetové encyklopedii Wikipedia.

Hurley se také v posledních letech přeorientovala na módu, navrhuje a propaguje vlastní plážovou módu. Plavky se také na jejím sexy těle perfektně vyjímají.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů