Šíp.deník.cz

Všemi muži milovaná kráska Tara Reid z Prciček: JAK VYPADÁ DNES?

4 fotografií 4
Sexbomba Tara Reid si v minulosti podmanila titulky pánských časopisů.
Sexbomba Tara Reid si v minulosti podmanila titulky pánských časopisů.
Zdroj: Koláž Šíp
Herečka Tara Reid je pořád sexy kočička. Můj den strávený u bazénu, napsala do popisky k fotkám. Jak vidno, Tara má i obdivovatele i mezi ženami. Tyto slečny jí opravdu mohou závidět... Tara se na sociálních sítích ráda ukazuje jen v plavkách.
Sdílej článek:

Filmová série ulítlých amerických komedií Prci, prci, prcičky našla ozdobu v blonďaté krásce Vicky. Jak nám zestárla její představitelka Tara Reid (38)?

Všichni teenageři je milovali. Partu kámošů, kteří spolu prošli střední, vejšku a nakonec dospěli v rodiče. Filmy Prci, prci, prcičky byly a jsou prostě superhity pro mladé.

A všichni kluci a pánové mohli oči nechat na nádherné Vicky - usměvavé blondýnce, kterou ztvárnila právě Tara. Americké herečce a modelce ovšem už pomalu klepe čtyřicítka na dveře, a tak možná i vás bude zajímat, jak tahle sexbomba z filmového plátna a obálek pánských časopisů vypadá dnes?

Zrovna teď v pondělí Tara uveřejnila na svůj Twitter fotky v titěrných bílých plavkách, kterak se povaluje na lehátku u bazénu. A? Fanoušci musejí být nadšení, protože jejich dětská láska vypadá pořád božsky! Ono také aby ne, když má za sebou několik plastických operací, včetně zvětšení prsou a liposukce.

Ale co, lidé přece chtějí vidět své oblíbené celebrity stále sexy a ty jim to díky šikovné práci chirurgů dopřávají…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů