Šíp.deník.cz

Výměna manželek plná chlastu: OPILOU manželku dovlečou domů cizí lidé!

3 fotografií 3
Výměna manželek bude plná alkoholu
Výměna manželek bude plná alkoholu
Zdroj: Nova
Výměna manželek bude plná alkoholu Výměna manželek bude plná alkoholu
Sdílej článek:

Další díl Výměny manželek bude opět tím, co v televizním divákovi vyvolá bouřlivé emoce! Tentokrát se na obrazovce ukáže temperamentní "náhradní manželka" Gábina, která si hodně tyká s alkoholem. A tak v její ledničce nechybí "kamarádi" - víno a vodka! Možná už teď tušíte, že se opět v jedné české domácnosti budou dít divoké věci…

V další Výměně manželek se tuto středu představí Gabriela (36), její manžel Jiří (56) a děti Kryštof (17), Linda (15) a Oliver (14). Na druhé straně pak bude Miluše (33), manžel Přemek (31) a jejich dva potomci Jakub (7) a Max (2). Když Gabriela dorazí do dočasného domova a seznámí se s rodinou, prozatimní manžel Přemek vytuší, že deset dní reality show nebude rozhodně střizlivých.

Manželka Gábina je totiž ženou, která se alkoholovým koníčkem netají a bezesporu s ní bude sranda. Mít hladinku je pro ni zcela běžná věc, což logicky naruší  chod domácnosti. Gábina chodí do hospody, rozvaluje se na gauči a tahá jednu cigaretu za druhou. Péče o děti? Na to prakticky ani nepomyslí. Doslova bonbonkem bude, když Gabrielu dovedou v ranních hodinách cizí lidé domů a během cesty plné kliček ztratí i klíče od bytu.

Už teď je jasné, že televizní divák se nudit nebude a jako ochutnávku na další díl plný emocí se podívejte do fotogalerie.

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů