Šíp.deník.cz

Vypracované BŘIŠÁKY a obří PRSA! Sexbomba je po čtyřicítce ještě víc sexy!

18 fotografií 18
Je neskutečná! Víte, kdo to je?
Je neskutečná! Víte, kdo to je?
Zdroj: Koláž Šíp
Fergie načapali fotografové na dovolená na Havaji. Sexy zpěvačka při tom ukázala své neskutečné tělo! Především její dmoucí poprsí na sebe strhlo pozornost! Takhle bývalá členka skupiny Black Eyed Peas dováděla ve vlnách...
Sdílej článek:

To je pohled. Slavná americká zpěvačka si s rodinou po Novém roce vyrazila na dovolenou k moři a v bikinách vystavila svoje luxusní tělíčko!

Mohlo by vás také zajímat:

Skandální Fergie! Pozvala Kim a další sexbomby a Z KLIPU udělala „PORNO"

Tak schválně, kolik byste té kočce na fotkách tipovali? Ne, třicítka to už dávno není… Veleúspěšná zpěvačka Fergie (41) teď zase jednou dokázala, že věk je jen číslo. A to ve velkém stylu.

Loni tahle bývalá členka slavné hip hopové skupiny Black Eyed Peas ohlásila návrat do světa showbyznysu, když předtím si užívala tři roky mateřské povinnosti (v roce 2013 porodila syna Axl Jacka). Také vydala notně provokativní videoklip k písni "M.I.L.F. $", což je anglická zkratka pro pekelně sexy maminky… A zdá se, že v provokaci hodlá pokračovat i letos.

Krátce po Novém roce nachytali paparazzi fotografové Fergie, jak si užívá rodinnou pohodu na dovolené na havajském ostrově Maui, spolu s manželem, hercem Joshem Duhamelem a jejich tříletým synkem.

Fergie běhala po pláži a poskakovala ve vlnách jen ve světle zelených bikinách. Celkem malinkých světle zelených bikinách… Sexbomba, která je jednoznačně jednou z nejvíc sexy celebrit nového tisíciletí, tak poslala do světa jasný vzkaz, že do starého železa rozhodně nepatří.

V oblasti hrudníku měla Fergie vždy co nabídnout a vypadá to, že po porodu má prsa pořád ještě nalitá! Doslova vražedně rajcovní postavu, kterou by se mohla rovnat nejedné úspěšné topmodelce, pak ještě podtrhla luxusním vypracovaným bříškem.

Fotky z její havajské koupačky, včetně detailů zaměřeních na její erotické partie, najdete ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů