Šíp.deník.cz

Co je to za drsnou policistku? Nejvíc sexy žena světa UKÁZALA PRSA!

10 fotografií 10
Poznáte hvězdu podle dekoltu?
Poznáte hvězdu podle dekoltu?
Zdroj: Profimedia
Jennifer Lopez se předvedla v seriálu Shades of Blue jen v podprsence. V šestačtyřiceti má fantastické tělo... ... sexy hvězda se nemá za co stydět. Ze správného úhlu bylo vidět opravdu hodně!
Sdílej článek:

Sotva začal nový rok a už je zase na co se dívat. Slavná sexbomba se ve svém novém seriálu svékla a divákům se naskytl dechberoucí výhed…

Hned první lednový týden měl na americké televizní stanici NBC premiéru první díl nového kriminálního seriálu Shades of Blue (Odstíny modré). A třináctidílné dílo o newyorských policistech má o reklamu postaráno.

Ústřední postavu detektivky Harlee si střihla božská Jennifer Lopez (46). Herečka, zpěvačka a tanečnice, která byla několikrát v minulosti vyhlášena jako nejvíc sexy žena světa, před kamerou odhalila své přednosti.

V jedné ze scén boxuje v ringu se svým kolegou jen v podprsence. Populární JLo tak ukáže na svůj věk fantastické křivky a erotickou atmosféru ještě umocnil záběr na její prsa z toho správného úhlu.

Vzhledem k tomu, že se ve scéně na svého kolegu nakonec vrhla a začala ho líbat, jsme hodně zvědaví, co Shades of Blue ještě předvede…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů